Voorop in innovaties

spieSPIE is een jong en dynamisch ingenieur-en adviesbureau dat onafhankelijk en multidisciplinair opereert. Van begin tot eind worden opdrachtgevers ondersteund bij projecten in de procestechniek,werktuigbouw, machinebouw, beton-en staalconstructies, elektrotechniek, instrumentatie en automatisering. Dit alles met de inzet van de juiste know-how, ervaring en een flexibele projectaanpak. 

Innovatie
Innovatie, duurzaamheid en veiligheid staan bij SPIE hoog in het vaandel en het bedrijf loopt dan ook voorop met innovaties, zoals 3D laserscannen, Asset@YourDesk en inspecties met drones. De basis van de 3D scantechnologie is het genereren van een 3D model waarmee een gebouw, een proces of een complete fabriek snel en eenduidig in beeld wordt gebracht. Hiermee is alle informatie direct oproepbaar, waardoor er eenvoudig met betrokken partijen gecommuniceerd kan worden. Daarnaast kunnen het aantal bezoeken aan de locatie(s) worden gereduceerd, wat bijdraagt aan efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid.

Inzet van drone technologie
Sommige equipement, objecten en gebouwen zijn lastig te bereiken en derhalve ook moeilijk te inspecteren. Met behulp van de drone kunnen inspecties en metingen op een veilige, betrouwbare en kostenbesparende manier worden uitgevoerd. SPIE Controlec Engineering voert buitenom interne inspecties in productie-en fabrieksgebouwen ook externe inspecties uit. SPIE is een van de weinige bedrijven in Nederland met een ontheffing om boven de wettelijke hoogte van 120m te vliegen. Dit wordt uitgevoerd door  eigen opgeleide piloten.
Mogelijkheden met de Drone: Zowel twee-als driedimensionaal beeld; Warmtebeelden; De beelden ter plekke live (terug) zien; Camerabol aan de drone, waarmee 360 graden foto’s gemaakt kunnen worden.

 

SPIE Controlec Engineering B.V.
Handelspoort 1
4538 BN Terneuzen
0115 670100
terneuzen@spie.com
www.spie-nl.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"97ad3eea36","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"15906","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */