Vrienden van Zeeuws Archief geven het verleden toekomst!

Op 28 juni jl. hadden het Zeeuws Archief en de Stichting Vrienden het genoegen een mooi aantal leden van Zeeland Business te verwelkomen op het Hofplein in Middelburg. Aan de hand van een rondleiding door de archieven en het Van de Perre Huis, en een lezing over ondernemen in vroegere tijden heb je een indruk gekregen van wat onze ‘handelsgeschiedenis’ is.

Tijdens de netwerksessie na afloop heb ik namens het bestuur van de Stichting Vrienden van het Zeeuws Archief de oproep c.q. uitnodiging gedaan om Vriend te worden met je bedrijf of organisatie. Spreekt dat idee je nog steeds aan? Word dan nu Vriend en steun zo ons doel en je eigen toekomst!

Onze doelstelling is het Zeeuws Archief te ondersteunen in het bewaren en beheren van belangrijke bronnen over onze Zeeuwse geschiedenis. Wij doen dat door o.a. zeldzame archiefstukken te verwerven. Op de site van het Zeeuws Archief lees je meer over de recente aanwinsten.

Maar we doen meer! Ook de Open dag op zaterdag 3 november 2018 is een hoogtepunt van onze activiteiten. Daarbij nodigen wij jou graag uit, als Vriend. Elk jaar komt een bekende Nederlandse schrijver uit eerste hand vertellen waarom archieven ook voor zijn werk zo belangrijk zijn.

Voor slechts € 250,00 per jaar ben je met je bedrijf of organisatie al verbonden aan het Zeeuws Archief. Ik nodig je dan ook graag nogmaals uit om met ons mee te doen. Mogen we op je rekenen? Je kunt je aanmelden via de website www.zeeuwsarchief.nl – dank voor je inzet en bijdrage!

P.S. Ook je partner, collega of je familie kunnen op particuliere basis vriend worden. Voor € 19,50 per jaar steun je ons werk en betrekken we je bij onze activiteiten. En bedrijfslid of particulier lid: de stichting is aangemerkt als goed doel, giften zijn fiscaal aftrekbaar. Dus meld je aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.