De grootste vrijdag middag borrel van Zeeland

Een fabriek en een kade op het oude terrein van scheepswerf De Schelde helemaal vol met eten, drinken, feest en vertier. Met deelnemers uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Zeeland Business geeft er een zakelijk tintje aan door op 13 mei de grootste vrijdag middag borrel van Zeeland te organiseren. Gratis toegang en gratis parkeren! Jezelf aanmelden kan hier.

Locatie

De Machine Fabriek
De Willem Ruysstraat
Vlissingen

In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het hele Pinksterweekend lang vindt er een groot food-spektakel plaats in de Vlissingse Machinefabriek. Cuisine Machine! Met foodtrucks en eetkraampjes uit binnen- en buitenland, met muziek en ander vertier én met de grootste vrijdagmiddagborrel van heel Zeeland in samenwerking met Kenniswerf, Meet Me Events en ons, Zeeland Business. Voor die vrijdagmiddagborrel, Apéro Machine, zijn u en al uw collega’s en contacten van harte uitgenodigd. U bent welkom vanaf 16u en tussen 17.30u en 18u is er een officieel gedeelte. Er zijn mini-interviews met Liesbeth Jansen (Westergasfabriek Amsterdam) over herbestemming, Ard Flipse (Expresszo, De Juf en twee foodtrucks) over mobiel vs ‘vast’ ondernemen, Sybe Smit (Smit & Smit Oesters) over de producent als retailer en wethouder Stroosnijder (gemeente Vlissingen) over evenementenbeleid. De wethouder slaat aansluitend het eerste vat van Cuisine Machine aan. Daarna is het borrelen en happen geblazen. Cuisine Machine blijft tot 23u open.
Cuisine Machine is nieuw in Vlissingen en kan in potentie het grootste culinaire carnaval van Nederland worden. Een breed spektakel met culinaire hoogstandjes, livemuziek en andere feestelijke verrassingen. Het nieuwe festival vindt plaats in en rondom de Machinefabriek en wordt gehouden voor en tijdens het pinksterweekend. Tijdens het festival zullen dertig tot veertig trucks en stands staan, ieder met een eigen unieke eten en drink aanbod. Het evenement vindt plaats op 13, 14 en 15 mei en entree is gratis. Zeeland Business Netwerk zal in samenwerking met de organisatie op 13 mei een zakelijk tintje aan het evenement geven door de grootste vrijdagmiddagborrel van Zeeland te organiseren.

Meer info? Goedkope muntjes voor eten & drinken? Mail even: info@cuisinemachine.nl
Laten weten dat je komt? Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Programma

 

16.00  Inloop en ontvangst
17.30  Opening
 Korte interviews met:

  • Liesbeth Jansen van Westergasfabriek Amsterdam over herbestemming
  • Ard Flipse van Expresszo, De Juf en twee foodtrucks over mobiel versus vast ondernemen
  • Sybe Smit van Smit & Smit over nieuwe productiemethode traditioneel product en de verhouding tot zijn aanwezigheid op food festivals
  • één van de buitenlandse deelnemers over foodtrucks als internationaal fenomeen en met wethouder Stroosnijder van Gemeente Vlissingen over evenementenbeleid

Wethouder Stroosnijder slaat aansluitend het eerste vat van Cuisine Machine aan, met een grote, feestelijke verrassing er aan vast.

18.00  Vrij netwerken + borrel

Aanmelden

De “vrijmibo” is voor iedereen gratis toegankelijk, hiervoor hoef je niet lid te zijn van ZB netwerk. Wel stellen we het om organisatorische redenen op prijs dat u zich even aanmeldt.
Toegang tot het evenement is geheel gratis en voor de vrijdagmiddagborrel wordt een aparte ruimte in de Timmerfabriek beschikbaar gesteld. Het nuttigen van consumpties en eten is voor eigen rekening. Hiervoor worden speciale consumptie en foodmunten verkocht tijdens het evenement. De organisatie zal zorgdragen voor een leuk programma en muzikale omlijsting. Hierover later meer!

Je kunt je hieronder aanmelden: (Klik hier als je geen formulier ziet staan)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.