Startersdag Walcheren 2017

Op woensdag 22 november vindt Startersdag Walcheren plaats. Verschillende kennispartners zijn bereid gevonden om hun kennis te delen via 1-op-1 gesprekken, seminars, workshops, masterclasses en presentaties. De startersdag wordt in Vlissingen georganiseerd in samenwerking met de Zeeuwse Rabobanken, Gemeente Vlissingen en Kenniswerf Zeeland. De line-up met kennispartners biedt een interessant aanbod voor als je nog aan het oriënteren bent om voor jezelf te beginnen, net begonnen bent of een jong bedrijf hebt. Dus al ben je al een paar jaar bezig, of heb je al eens een startersdag bijgewoond ook dan is deze avond het bijwonen waard! De avond is gratis te bezoeken.

Bekijk hieronder een impressiefilm van een eerdere Zeeuwse startersdag.

Aanmelden

Startersdag Walcheren is gratis toegankelijk voor pre-starters, starters en jonge bedrijven.  Alleen is het optioneel mogelijk om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van het broodjesbuffet en zijn de consumpties voor eigen rekening.
Schrijf je nu gratis in via het aanmeldformulier. 

 

Programma

Voorprogramma
17.30 – 18.45 Inloop met optioneel broodjesbuffet

Programma
18.45 – 19.15 Opening
Wethouder de Jonge (gemeente Vlissingen)
Zeeuwse Rabobanken
Maurice van den Hemel
19.15 – 20.30 Startersmarkt afgewisseld met ronde 1 seminars & workshops
20.30 – 21.00 Pauze met Startersmarkt
21.00 – 21.30 Ronde 2 seminars & workshops
21.30 – 22.30 Netwerksessie
22.30 – 22.45 Sluiting

Standhouders
 Rabobank
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Bekijk welke producten je nodig hebt om succesvol van start te gaan met je eigen bedrijf. Ondernemingsplan schrijven: Een goed bedrijf begint met een goed plan. Rabo StartProof helpt je bij het schrijven van je ondernemingsplan. Zakelijke rekening openen: De zakelijke rekening is de basis voor het betalingsverkeer van je bedrijf. Als starter profiteer je twee jaar lang van extra startersvoordelen.
 Rabobank
Gemeente Vlissingen
De gemeente voert een actief beleid dat is gericht op het behouden van bestaande en het aantrekken van nieuwe bedrijven op bedrijventerreinen, in de binnenstad of elders in de gemeente Vlissingen. Dit vormt een onderdeel van het economisch beleid. Starters kunnen bij het gemeenteloket terecht met vragen over hun nieuwe onderneming.
 Rabobank
Kenniswerf Zeeland
Kennis delen, krachten bundelen en samen bouwen aan de toekomst. Kenniswerf Zeeland brengt vraag en aanbod uit het Zeeuwse bedrijfsleven en onderwijs samen.
 Rabobank
WEA Accountants & Adviseurs
WEA is een organisatie van samenwerkende accountants en belastingadviseurs. Wij verzorgen boekhouding, belastingaangifte en financieel advies
 Rabobank
Ondernemersklankbord
Als starter heb je het al zwaar genoeg. Waar moet je beginnen … je product, de markt, de financiering, je huisvesting, de belastingen, je administratie, enz.? Dan is het goed te merken dat er ervaren oud-ondernemers zijn die je met genoegen belangeloos bijstaan in deze en latere fasen van je ondernemerschap. Het Ondernemersklankbord is er om je ondernemersplan, je kredietaanvraag, je marketingideeën, je vragen over de bedrijfsvoering, financiële situatie, partners, e.d. mee door te spreken. Zij helpen je je gedachten te ordenen en zijn een onafhankelijk klankbord voor je. Zij bieden je in elke fase van je bedrijf voor een geringe donatie een half jaar lang belangeloos hun diensten aan. Het OKB heeft ervaren adviseurs die bekend zijn met alle facetten van het ondernemerschap.
 Rabobank
Meijling & Sarneel Notarissen
Is een modern notaris- en advieskantoor met meerdere vestigingen op de Bevelanden. Het kantoor vervult een pioniersrol op de digitale snelweg in de provincie, waar het juridische dienstverlening betreft. Via ons unieke online systeem is het mogelijk om 24 uur per dag, voor vrijwel al onze notariële diensten, een op maat gemaakte offerte aan te vragen.Tevens kunt u bij Meijling & Sarneel Notarissen, als eerste notaris- en advieskantoor in Zeeland, uw online nalatenschap regelen via Digizeker. Digizeker is een digitale kluis waarin u al uw accounts veilig op kunt slaan. U kunt hierbij denken aan e-mailadressen, sociale netwerken en gedeelde media. Door deze moderne werkwijze is Meijling & Sarneel Notarissen een perfecte juridische adviseur op veler gebied. De notaris, meer dan een akte alleen!
 Rabobank
Matthijsse & Matthijsse
Matthijsse & Matthijsse Accountants & Adviseurs is een dynamisch bedrijf met een frisse blik op uw financiële zaken. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de accountancy en de fiscale praktijk. Wij onderscheiden ons vooral door onze persoonlijke aandacht en proactieve houding. Hierdoor mogen wij werken voor ruim 300 ondernemingen en organisaties. Uiteraard hebben wij deskundige mensen die voor hun werk gaan en staan; dit zorgt mede voor een uiterst gunstige prijs-kwaliteitverhouding.
https://matthijsse-matthijsse.nl/
 Rabobank
Univé het Zuiden

Maak een goede start met de hulp van Univé U heeft de eerste stappen naar het ondernemerschap gezet en misschien gaat u binnenkort al aan de slag als ondernemer. Of bent u zelfs al begonnen met uw eigen zaak. Univé helpt u graag bij deze start. Want een goed begin is het halve werk. Wij verzekeren de meeste risico’s die u loopt, zodat u zorgeloos kunt ondernemen. Daarbij kiest u zelf welke risico’s u zelf wilt dragen en welke u liever bij Univé verzekert.
 Rabobank
 Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
Intellectueel Eigendom, waar gaat dat over? Octrooien?
Dit zijn de vragen die vaak gesteld worden aan onze stand. Logisch, omdat je als startende ondernemer niet gelijk bezig bent met intellectueel eigendom en de bescherming hiervan.Maar kom toch even praten op onze stand. Omdat wij de ervaring hebben dat starters onze voorlichting waarderen. Omdat het je in korte tijd duidelijk kan worden wat er kan gebeuren rond de naam van je bedrijf. Hoe het zit met ideebescherming. En waarom een goede naam zo belangrijk is. En misschien wil je op onze stand nakijken of je naam al bestaat als merk. Als je bewust omgaat met je intellectueel eigendom helpt dit jouw bedrijf vooruit. Wij zijn het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, het bureau van de overheid waar je een merk of model kunt registreren. Of een datumstempel op je idee kunt laten zetten.
 Rabobank
Sas Assurantiën

is ruim 17 jaar gespecialiseerd in verzekeringen voor (startende) ZZP’ers en ondernemers en iedereen wordt deskundig en persoonlijk geadviseerd op het gebied van Beroeps/Bedrijfsaansprakelijkheid verzekeringen t/m arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Voor u als beginnend ondernemer kan dit erg belangrijk zijn, aangezien u geen uitkering ontvangt wanneer u tijdelijk of geheel arbeidsongeschikt raakt. Startende ondernemers krijgen tijdens de startersdag een gratis verzekeringscheck en geïnteresseerden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering krijgen een gratis en vrijblijvende premie indicatie.
 Rabobank
Zeeland Business
We staan midden in de Zeeuwse samenleving en komen tot in de haarvaten van regionale ondernemerslandschap. Het netwerk dat hierdoor ontstaat, zetten we in om starters, ervaren ondernemers en iedereen die hen van dienst is met elkaar te verbinden. We beschikken hiervoor over een breed scala aan mogelijkheden. We hebben een eigen business magazine Zeeland Business Magazine, een Zeeuws breed ondernemersnetwerk en startersdagen. Daarnaast zijn we voorloper in het gebruik van social media.Ondernemers waarderen Zeeland Business als een belangrijke intermediair voor zakelijk Zeeland. We zijn een kennisplatform, een netwerkbouwer en inspirator. Op deze manier zijn we iedere Zeeuwse ondernemer in iedere fase van zijn onderneming van dienst. Benieuwd naar ons netwerk? Bezoek eens een netwerkavond. Kijk voor aankomende events op www.zeelandbusiness.nl/netwerk
 Rabobank
Startersdagen.com
Ga jij voor optimaal resultaat? Concrete acties, tijdswinst én financieel voordeel?

Startersdagen.com biedt waardevol advies, kennis en inspiratie voor pre-starters, starters en jonge bedrijven tot 3 jaar door het organiseren van diverse startersdagen in Nederland.
 Rabobank
DOK41
DOK41 is een broedplaats voor innovatieve (techno) en creatieve startups. Bij DOK41 kunnen ondernemers hun bedrijf opstarten en onder begeleiding en coaching verdere ontwikkeling en groei doormaken. Daarnaast wordt samenwerking en kennisuitwisseling gestimuleerd en beschikt het team van DOK41 over een groot netwerk om ondernemers te verbinden met bedrijfsleven, intermediairs en kennisinstellingen.
 DOK41
Qredits
Qredits financiert ondernemers met een goed plan tot 250.000 euro. Daarnaast bieden we professionele coaching en e-learnings aan, omdat we geloven dat dit het succes van jou als ondernemer vergroot. Iedereen kan bij Qredits terecht. De starter met sterke plannen en de gevestigde ondernemer die verder wil groeien. Wij kunnen ook uitkomst bieden als je te weinig onderpand hebt, geen eigen inbreng, een BKR-melding of als je behoefte hebt aan werkkapitaal.
 Rabobank
Kijk op Kleur
Kijk op Kleur geeft adviezen, trainingen, presentaties en opleidingen op het gebied van Kleur, Stijl en Imago.Inmiddels zijn meer dan 300 collega’s in Nederland en België door mij opgeleid in het prachtige Kleur, Imago en Personal Branding vak.”Verander je Kleur en Imago, verander je leven”.Je vindt Kijk op Kleur op de Kabelweg 3, op het Edisonpark in Vlissingen.Voor meer informatie bezoek de website; www.kijkopkleur.nl
 
Zeeland Zakelijk
Zeeland Zakelijk is een samenwerkingspartner van Zeeland Business. ZZ brengt via hun online website en digitale nieuwsbrief updates over wat er speelt in de Zeeuwse zakelijke markt.
 Rabobank
UWV
Heeft u een WW-uitkering van UWV en wilt u een bedrijf starten of als zzp’er beginnen? Wilt u dit doen terwijl u (een deel van) uw uitkering behoudt? Dan kan UWV u hierbij helpen. Wij geven informatie over de mogelijkheden en begeleiding.
 
Linda Hemmes Fotografie
Ik zal me even voorstellen, ik ben Linda Hemmes professioneel portret fotograaf uit Middelburg, Zeeland.
In 2013 heb ik met succes de deeltijd opleiding vakfotografie afgerond. Nu ben ik vooral te vinden in mijn eigen daglicht studio in Middelburg waar het licht prachtig is om mooie portretten te maken, fotografeer ik regelmatig families en groepen op verschillende locaties, zoals op het strand en maak ik pure, romantische en spontane reportages van verschillende bruiloften.Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een goed portret is dan ook van groot belang en allesbepalend voor je imago. Dit is je eerste indruk en je bent herkenbaar voor de klant. Met een goed zakelijk portret maak jij het verschil! Je kan me volgen via Facebook www.facebook.com/lindahemmesphotography, Instagram www.instagram.com/linda_hemmes_photographyof neem gerust eens een kijkje op mijn website www.lindahemmesfotografie.nlLaat een gratis zakelijke profielfoto maken bij Linda tijdens Startersdag Walcheren.
 
Administratiekantoor Bonestroo
Bij Administratiekantoor Bonestroo kunt u terecht voor al uw vragen ten aanzien van:

  • Financiële administratie
  • Belastingaangiftes (zowel zakelijk als particulier)
  • Opstarten onderneming
  • Jaarrekeningen (eenmanszaak / V.O.F. / B.V)
  • Loonadministratie

Persoonlijke aandacht en flexibiliteit gecombineerd met deskundigheid zijn de belangrijke kenmerken van onze dienstverlening.

Wij werken met simpele organisatiestructuur zonder grote overhead. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit kunnen leveren tegen een scherpe en transparante kostenstructuur.

www.administratiekantoorbonestroo.nl

 
Zichtbaar | Creatieve denkers en handige doeners
Dat zijn wij. Een sign- en ontwerpbureau gevuld met identiteitenbouwers. Met ruim 30 jaar ervaring in de branche staan wij voor kennis, vakmanschap en kwalitatief hoogwaardige producten. Wij helpen onze klanten met het breed uitdragen van hun identiteit en het bereiken van hun doelgroep. Van idee en ontwerp tot productie en realisatie. Zichtbaar dus. Een gevestigde naam als het om reclame gaat. benikzichtbaar.nl
 
De Zeeuwse Zaken
U heeft een kapitaalinjectie nodig, bent op zoek naar kansrijke investeringsprojecten, of u heeft behoefte om uw financiële toekomst te borgen? De Zeeuwse Zaken is dé ontmoetingsplaats voor vraag en aanbod van bedrijfsfinancieringen en financiële planning in Zeeland. Wij regisseren het proces naar een passende financieringsoplossing; wij sparren graag met u over de toekomst van uw onderneming en reiken we adviezen aan om uw inkomen en vermogen nu en in de toekomst te structureren.
 
C-idee Communicatie
Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je zelf de touwtjes in handen hebben? Wil je kosten besparen en toch leren hoe je zichtbaar bent voor jouw publiek en dat jouw klanten jou vinden? Sandra de Blaeij van C-idee Communicatie leert, inspireert en helpt bedrijven en ondernemers hun organisatie en zichzelf uniek en onderscheidend te positioneren en te profileren. Graag bied ik je aan om bij de zo belangrijke keuzes op het gebied van marketing en communicatie jouw professionele partner te mogen zijn. Scherp geprijsd, dicht bij huis en altijd bereikbaar.
www.c-idee.com
Belastingdienst
Seminargevers

Ronde 1 seminars 

 Rabobank Het belang van een financieel plan
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Hoe toets je aan de hand van een prognose of je plannen haalbaar zijn? En hoe zorg je ervoor dat je actueel inzicht hebt in je bedrijfsvoering? De bank verwacht dat een startend bedrijf een gedegen financiële onderbouwing heeft van haar financieringsaanvraag bij de bank. Wij geven je handvatten om goed beslagen ten ijs te komen wanneer je op zoek bent naar een financier.
 Rabobank Zakelijk krediet nodig?
Bij Qredits kun je terecht voor financiering tot 250.000 euro, coaching en tools. Wij zijn er gericht on dromen van ondernemers mogelijk te maken. Ben jij ondernemer? Word jij ondernemer? Overweeg je te ondernemen? Kom dan naar onze presentatie. Wij vertellen je alles wat je moet weten over een zakelijk krediet en de nodige begeleiding bij het werkelijk maken van je droom. Kijk wat we samen kunnen bereiken. Wij zijn er helemaal klaar voor!Seminar wordt verzorgd door bedrijfsadviseur Silvia Strik.
  Het inzicht dat uw merk meer waard is dan u denkt
Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)
Als je het handig vindt om eens te horen dat je naam waarschijnlijk minder goed beschermt is dan je denkt.
Als je het handig vindt om eens te horen wat een goede naam is voor je bedrijf.
Als je het handig vindt om te horen waar je kunt uitzoeken of jouw naam al bestaat.
Handig? Kom dan naar mijn workshop waar ik deze en andere handige zaken zal uitleggen. Want jouw merk is goud waard!
Jan Hart, voorlichter bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).
  Effectief netwerken (door Ronald van der Hart, Kastenstudio Zeeland) 
Netwerken doet iedereen anders, maar wat is nou de beste manier? Ronald biedt handvatten om succesvoller te gaan netwerken. Aan bod komt o.a:
– wat is netwerken
– hoe bereid je je voor?
– hoe bouw je een netwerk op?
– hoe maak je gebruik van je netwerk?
– praktijkvoorbeelden met do’s en dont’s
Daarnaast is er ruimte voor vragen en interactie.
 Rabobank De ondernemer en het nieuwe huwelijksvermogensrecht per 1 januari 2018
Trouwen (of het aangaan van een geregistreerd partnerschap) gebeurt per 1 januari 2018 niet langer standaard in gemeenschap van goederen, maar in beperkte gemeenschap. Het initiatiefvoorstel ‘Beperking wettelijke gemeenschap van goederen’ is eerder dit jaar door de Eerste Kamer aangenomen. Eigen vermogen dat voor de trouwdatum (of datum geregistreerd partnerschap) is opgebouwd én erfenissen en schenkingen vallen in het nieuwe systeem buiten de gemeenschap. Leg het vermogen van de onderneming en het privévermogen van jou en je partner voor het huwelijk (geregistreerd partnerschap) nauwkeurig vast. Het is voor ondernemers en in het bijzonder voor een ondernemer met een eenmanszaak van groot belang dat alle afspraken en de vermogenssituatie in huwelijksvoorwaarden of partnerschapsvoorwaarden worden overeengekomen.Het opmaken van goede huwelijksvoorwaarden of partnerschapsvoorwaarden wordt daarom nóg belangrijker. Heb je vragen over het nieuwe huwelijksvermogensrecht, ben je van plan om in het huwelijksbootje te stappen dan wel een geregistreerd partnerschap aan te gaan? Laat je dan tijdig door ons adviseren en informeren wat dit voor jou betekent.
 Belastingdienst C-Idee – Met een klein promotiebudget goed uit de verf
Vandaag de dag communiceren we er op los. Door de grote hoeveelheid worden we overspoeld met informatie en selecteren we alleen wat relevant is. Het publiek neemt nu ook veel meer tijd door om media door te nemen. Zo een 8 uur en 33 minuten gemiddeld. Hoe kan je met een klein budget je publiek toch op een onderscheidende manier bereiken? Hoe maak je nu de keuze tussen traditionele of nieuwe communicatiemiddelen? De keuze van de juiste communicatiemiddelen is namelijk een belangrijke sleutel in het bereiken van meer/nieuw publiek.In deze inspiratieworkshop worden diverse communicatiemiddelen en kanalen uitgelicht en hoe je tot de keuze van middelen komt.Na de inspiratieworkshop weet je:
Wat communicatiemiddelen zijn en wat hun doel is.
Welke communicatiemiddelen je gratis tot low-budget kan inzetten ter promotie van je bedrijf.
Welke stappen je moet doorlopen voor het bepalen van jouw communicatie.
Hoe je de keuze voor communicatiemiddelen afstemt op je publiek.
Wil jij weten hoe jij jouw klanten kan bereiken?
Kom dan naar deze inspiratieworkshop van Sandra de Blaeij van C-idee Communicatie.
  Maurice van den Hemel – Succesvol ondernemerschap voor de startend ondernemer
Maurice van den Hemel van het succesvolle en inspirerende advieskantoor All-Insure neemt u mee tijdens een bevlogen seminar over ondernemerschap. Maurice gelooft dat ondernemers de sleutel in handen hebben om de huidige gelukscrisis te kunnen doorbreken. Maar hoe? De volgende onderwerpen zullen langskomen:

  • Hoe zorg je dat je grote passie (van vakmanschap naar ondernemerschap) geen nachtmerrie wordt?
  • Hoe zorg je voor balans in onze wereld? Een wereld waar de “need for speed” de grenzen van het menselijk kunnen hebben bereikt?
  • Hoe zorg je voor een business model waar het klantbelang én je eigen belang centraal staan?
  • Welke “gratis” les is te leren over marketing?

Na 16 jaar ondernemerschap in verschillende branches heeft Maurice een eigen strategie ontwikkelt. Maurice begeleidt met zijn team zijn klanten o.b.v. een bedrijfsstrategie op één A3 (twee A4, maar één A3 klinkt marketing technisch beter :)) waarbij bovenstaande punten en meer centraal komen. Toverwoord is focus. Helder, simpel en praktisch…en het mooiste is: het werkt nog ook. Bent u een (startend) ondernemer of overweegt u te starten en heeft u ambitie om echt een verschil te maken? Dan is dit seminar een absolute aanrader.

 

 Ronde 2 seminars

 Rabobank Heb jij je kansen en bedreigingen goed in beeld?
Dé kennissessie voor starters die het verschil willen maken! Graag nemen wij u in deze sessie mee in de kansen en bedreigingen die er zijn bij het starten of het verder groeien van uw onderneming. De volgende onderwerpen zullen extra belicht worden; ondernemingsplan, administratie, belastingen en personeel.Ondernemingsplan
Om voortvarend uit de startblokken te schieten als starter, is het aan te bevelen om je plannen goed uit te werken. Onderdelen welke hierin zeker opgenomen moeten worden zijn je missie, visie en strategie. Als je deze alle goed in beeld brengt en tot uitvoering kan brengen, maak je het verschil! Administratie
Tegenwoordig is het bijhouden van de boekhouding een stuk eenvoudiger geworden door de online toepassingen en automatiseringsmogelijkheden. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden en wijzen u op de wettelijke vereisten op administratief gebied.Fiscaal
Om ook op fiscaal gebied de juiste paden te bewandelen, lichten wij u hierover tijdens onze sessie in en geven u daarnaast de nodige informatie en tips. U kunt hier denken aan; wanneer voldoe je aan het urencriterium, hoe werkt de BTW, hoe zit het met de auto van de zaak?Personeel
Hebt u een onderneming met personeel of bent u van plan personeel aan te nemen? Dan is het belangrijk om na te denken over personeelsbeleid. Vaak zijn MKB-organisaties te klein om een eigen HR-adviseur in dienst te hebben. Dat betekent dat het HR-beleid vaak onvoldoende aandacht krijgt en dat er behoorlijke risico’s op de loer liggen. Dat wilt u natuurlijk voorkomen!Kortom een zeer boeiende kennissessie waarin wij samen met u het verschil maken!
 Rabobank Uw auto verzekerd; waarom uw bedrijf niet?
Proficiat! U heeft de eerste stappen naar het ondernemerschap gezet en misschien gaat u binnenkort al aan de slag als ondernemer. Of bent u zelfs al begonnen met uw eigen zaak. In een interactieve sessie gaan we samen aan de slag om te kijken hoe u risico’s kunt voorkomen, beperken en eventueel verzekeren. Alleen verzekeren wat nodig is. Wij verzekeren de meeste risico’s die u loopt, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.
Maar welke risico’s loopt u? Univé helpt u graag bij deze start. Want een goed begin is het halve werk. Samen met duizenden andere ondernemers zorgt u ervoor dat Nederland zakelijk groeit.
Spelen de volgende vragen ook door uw hoofd:
– Welke risico’s zijn te groot om zelf te dragen? En welke juist niet?
– Vrijwillig verzekeren voor Arbeidsongeschiktheid bij het UWV of een Arbeidsongeschiktheidsverzekering?
– Moet ik mij wapenen tegen de toenemende claimcultuur?
U kiest zelf welke risico’s u wilt dragen en welke u liever bij Univé verzekert. Praktijkvoorbeelden worden afgewisseld met suggesties om risico’s te voorkomen of te beperken die u de volgende dag direct in de praktijk kunt brengen.
Maak een goede start met de hulp van Univé. Blijf niet zitten met vragen, maar stel ze aan uw Univé-adviseur!
SWO

Niels Steenbakker – Seacommerce
 Inspiratiesessie succesvolle starters
Ontmoet succesvolle startende ondernemers, luister naar hun verhaal en stel vragen tijdens een interactieve kennissessie met ervaren ondernemers.

In een intieme setting is het mogelijk om vragen te stellen en advies te krijgen over hun zij hun startende onderneming succesvol hebben opgezet.

Deze sessie krijgt u inspiratie door Niels van Seacommerce en Michel Labeur van Labeur lifestyle.

Een half jaar na het afronden van zijn studie besloot Niels Steenbakker zijn vaste contract op te zeggen en met een lijstje met 10 ideeën voor zichzelf te beginnen. De meeste van deze ideeën hadden te maken met het online verkopen van producten of diensten en de eerste stap was dan ook het ontwikkelen van een eigen verkoopplatform. Eén van de eerste concepten die Niels bedacht en ontwikkelde was Vers op Walcheren, een online versmarkt waarin lokale vers specialisten hun producten aanbieden. Na een opbouwperiode van 2 jaar is Vers op Walcheren vorig jaar verkocht en richt Niels zich op het uitrollen van dit concept in andere regio’s. Naast dit concept ontwikkeld Seacommerce diverse online verkoopkanalen voor MKB- en startende ondernemers. Met een uniek verdienmodel op basis van commissie staat Seacommerce dicht bij deze bedrijven en ontstaat een win-win situatie. Doordat hij dagelijks ondernemers en consumenten blij maakt met hetgeen hij het liefst doet, het ontwikkelen van software, heeft Niels geen moment spijt gehad van de beslissing om voor zichzelf te beginnen. https://seacommerce.nl/

 

Labeur Lifestyle & Training is een jonge onderneming die zich richt op persoonlijke begeleiding op het gebied van lifestyle en training in de breedste zin van het woord. In een uitgebreid kennismakingsgesprek wordt samen gekeken naar de individuele mogelijkheden om veranderingen door te voeren in de situatie van de klant op het gebied van beweging, voeding en leefgewoonten die aansluiten op het doel van de klant. www.labeurlifestyle.nl

 

 

Jij bent je bedrijf
mensen doen eerst zaken met jou en dan pas met je bedrijf.
Welke eerste indruk maak jij met je non verbale uitstraling?
Hoe ziet jouw foto eruit op Facebook, LinkedIn en andere Social media?
Welke kleur en uitstraling heeft jouw website?En niet het minst onbelangrijke; ben jij het visitekaartje van jouw bedrijf?Personal Branding is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag!Mensen hebben keuze genoeg met wie ze zakendoen, en waarom zouden ze kiezen voor jou?Wanneer de kernwaarden van je bedrijf overeenkomen met “het plaatje” wat jij ze laat zien, doen mensen graag zaken met je. Ze krijgen een gevoel dat “het” klopt waardoor er vertrouwen ontstaat en er een grote kans is dat ze zaken met je gaan doen.Kleur speelt een essentiële rol binnen Personal Branding, het is namelijk het eerst wat mensen van je zien en het laatste wat ze van je onthouden.Die vrouw in dat gele jasje of die man met dat roze overhemd geven aan dat mensen zich kleur makkelijk herinneren.Elke kernwaarde en kwaliteit geeft een bepaald kleurgevoel en kun je bewust inzetten en laten zien op je website, je uitingen op Social Media en in je uitstraling.Wil jij leren hoe je bewust kleuren kunt gebruiken om je kwaliteiten uit te stralen en je kracht te laten zien?Waardoor mensen voor jou kiezen en graag zaken met je willen doen?Kom dan naar de workshop; “Jij bent je bedrijf” en ik geef je een tipje van de “gekleurde” sluier.Welke eerste indruk maak jij? En met welke kleuren kun jij jouw kernwaarden en kwaliteiten uitdrukken?Dat zijn de beide vragen waar we mee aan de slag gaan tijdens deze interactieve workshop.Jij bent je bedrijf!Tot dan en een kleurrijke groet,Jannie Boer,
Kijk op Kleur, Kabelweg 3, Vlissingen
www.kijkopkleur.nl
www.homeofimage.comUitgever van: Het Imago Spel
Auteur van: “Krijg toch allemaal de kleuren” Ontwikkelaar van de persoonlijkheidstest: Personal Power Plus
  De kleine lettertjes, juridische aspecten van je onderneming.
Het seminar, “De kleine lettertjes”, neemt je – in vogelvlucht- mee langs de juridische aspecten van je onderneming.Daarbij kan je denken aan onder andere in-en verkoop contracten, algemene voorwaarden, huurcontracten en bijvoorbeeld samenwerkingsovereenkomsten
en arbeidscontracten, maar ook zeker ook privacy-aspecten en het voldoen aan wet- en regelgeving horen daarbij.
Welke documenten heb je nodig en hoe zorg je ervoor dat je bedrijf ook aantoonbaar aan de regels voldoet?Deze en andere praktische vragen met betrekking tot jouw bedrijf komen aan de orde tijdens dit seminar.En mocht je daarna nog vragen hebben of gewoon eens willen sparren over jouw eigen bedrijf, dan ben je van harte welkom tijdens het gratis juridisch inloopspreekuur
van de juridisch ondernemerscoach van IN-PRACTIZ (elke dinsdagochtend bij DOK41). Aanmelden daarvoor kan via practiz@in-practiz.nlIN-PRACTIZ, dat is praktisch! www.in-practiz.nl
Locatie

Stichting Kenniswerf Zeeland | DOK41
Edisonweg 41 B3
4382 NV Vlissingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *