We integreren energiebesparende technieken

combinatie van warmtepompen voor een speciale klimaatkamer en is volldig voorbereidt bij climanova en vandaar vervoer naar eindklantClimanova uit Eede biedt technisch totaaloplossingen. De engineers van Climanova geven advies over de integratie van energiebesparende technieken. Daarbij combineert het bedrijf constructief denkend vermogen met een sterke uitvoerende kracht.

“Nu tal van infrastructurele werken in Zeeuws-Vlaanderen en België zijn afgerond, zijn we ook binnen Zeeland een aantrekkelijke partner. Waar we ons vroeger vooral op België en Frankrijk richtten, staan we nu ook binnen een uur in Vlissingen, Middelburg of Goes.”

Technische engineering
Harold Buijsse, directeur, vertelt dat Climanova actief is op drie terreinen, te weten agro, industrie en bouw. Binnen deze laatste tak ziet hij nieuwe kansen in Zeeland. “We maken een ideale combinatie van efficiënte engineering en energievriendelijke systemen. Bij Hall Spars in Breskens bijvoorbeeld hebben we een compleet pakket aangeboden voor klimaatbeheersing, elektriciteit en besturing. Door dit op een slimme manier te koppelen, besparen we heel veel geld voor de klant. Bij Amels in Vlissingen maakten we een combinatie met luchtbevochtiging. Ook op het gebied van warmtepomptechnologie hebben we veel kennis en ervaring in huis.”

Efficiënt en veilig
Met het oog op veiligheid en efficiency werkt Climanova steeds vaker complete systemen in de eigen werkplaats uit. “Het kant-en-klare systeem installeren we vervolgens in één keer bij de opdrachtgever. Dat werkt bijzonder prettig, voor ons maar zeker ook voor de klant.”

Climanova
Nijverheidsweg 25
4529 PP Eede (Sluis)
0117 492442
info@climanova.com
www.climanova.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *