‘We leggen de lat steeds hoger’

artikel-5-foto-1Ontwikkelingen staan nooit stil in de grafische branche. “We investeren weer in nieuwe printapparatuur”, legt René van de Guchte, eigenaar van In & Out Reklame uit. “Large format printing doen we al jaren, maar nu wordt de kwaliteit nóg beter: foto’s en kleurvlakken worden gedetailleerder en intenser, dieper van kleur. We leggen iedere keer de lat hoger. Klanten investeren meer en meer in pakkende voertuigreclame: een duurzaam medium, dat dagelijks attentiewaarde krijgt. Het is één van de efficiëntste communicatiemiddelen.”

Compleet pakket visuele communicatie

In & Out Reklame richt zich verder op het ontwerp van logo’s, huisstijlen, magazines en brochures. René: “We ontwerpen complete huisstijlen en vertalen dit naar alle visuele communicatiemiddelen, ook drukwerk. Dat doen we voor uiteenlopende klanten: zoals het Yerseke Magazine, Zeeuwse multinationals en het MKB. Een mooi voorbeeld is Verskoop uit Heinkenszand. Het bestaande logo integreerden wij in een nieuwe huisstijl. Hun nieuwste koelwagens voeren inmiddels deze nieuwe, frisse look.”

Jarenlange ervaring

René startte het bedrijf in 1992. “Onze kracht is een combinatie van flexibiliteit, snelheid, service en ervaring in de grafische wereld. We horen vaak van onze klanten dat we hun wensen goed aanvoelen, het vermogen hebben om ‘in de huid van hun klant’ te kruipen. Bovendien weten we goed wat er allemaal mogelijk én onmogelijk is. Meedenken en advies geven waar de klant echt wat aan heeft, ook op langere termijn.”

In & Out Reklame

Steeweg 50

4401 AR Yerseke

0113 572343

info@inenout.nl

www.inenout.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.