WEA Zeeland helpt u verschil te maken

wea-5359Uitdagend en prikkelend; de nieuwe kernbelofte van WEA accountants & adviseurs is duidelijk onderscheidend. Hier staat een onderscheidende accountant met méérwaarde voor zijn klanten. “We zijn sparring partners en adviseurs die zich richten op de toekomst. Daar moet het immers gebeuren. Om die reden prikkelen we met onze nieuwe kernbelofte: Voor ondernemers die het verschil willen maken.”

Peter Seghers en Stefan Krijnen zijn beiden accountant/vennoot bij WEA accountants & adviseurs. Bij dit Zeeuwse accountantskantoor, met vestigingen in Oostburg, Hulst en Middelburg werken 55 medewerkers. Enige tijd geleden is in de organisatie een verandertraject ingezet. Niet om te reorganiseren, maar wel om de kracht van de organisatie optimaal in te zetten voor haar relaties. “We hebben gekeken naar de competenties van onze mensen en hebben op basis daarvan functies en taken toegewezen. Zo benutten we ieders kracht op zijn best. Ondernemers die met ons zakendoen, krijgen een team om zich heen dat zich specifiek en specialistisch hard maakt voor die ondernemer. We willen ons onderscheiden met de allerbeste dienstverlening. Op die manier bieden we de meerwaarde waarmee ondernemers het verschil kunnen maken.”

Kennis en kracht
Bij deze nieuwe structuur en nieuwe inzet van mensen, hoort vanzelfsprekend een herpositionering in de markt. De boodschap is duidelijk: WEA is een partij die gezien en gehoord mag worden, juist vanwege deze onderscheidende aanpak. “De campagne die hiertoe  gerealiseerd is, laat zien dat we het verschil willen maken. En dat doen we met een knipoog. De campagne is gericht op bestaande- en potentiële relaties. We laten zien dat wij de adviseurs zijn die kennis, advies en kracht brengen. Maar natuurlijk straalt de nieuwe campagne ook af op onze medewerkers. Het geeft zelfvertrouwen en trots om bij een kantoor te horen dat zich boven de traditionele accountancy positioneert.”

Uitgebreide dienstverlening
Om optimaal inhoud te geven aan de rol als toekomstgerichte kennispartner, biedt WEA twee nieuwe diensten aan, te weten Branche in Zicht en HRM-diensten. “Branche in Zicht is een geweldig instrument voor ondernemers om te kijken hoe zij presteren ten opzichte van andere ondernemers in dezelfde branche, landelijk maar ook regionaal. Doordat we door verregaande digitalisering altijd met actuele cijfers werken, biedt dit instrument geweldig veel actuele stuurinformatie. Met onze HRM-diensten richten we ons op het brede vlak van Personeelszaken. Verlonen deden we altijd al, maar hiermee staan we ondernemers met raad en daad bij, bijvoorbeeld bij arbeidsovereenkomsten, arbeidsconflicten, functioneringsgesprekken en actuele zaken zoals bijvoorbeeld de modelovereenkomst voor ZZP-ers als vervanger voor de VAR-verklaring.”

Communicatie
Naast de nieuwe campagne, zal WEA op tal van andere manieren met haar relaties communiceren, zoals via social media en de website. “Verder kom je ons op tal van netwerken tegen, want persoonlijk contact is en blijft het allerbelangrijkste.”

 

Tekst: Caroline Houmes
Fotografie: Jan de Carpentier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *