Webinar Ronald Schouten – Succesplan 2022

Er gebeurt momenteel veel in de hele wereld. En dus ook bij jullie en jullie klanten en relaties. En dit heeft ook impact op jou en je organisatie.

Daarom is het van belang om met elkaar ervaringen te delen, nieuwe inzichten, inspiratie op te doen en ingrediënten te ontvangen en hoe wij onze eigen succesrecepten kunnen maken m.b.t. hetgeen van ons door onze klanten wordt verwacht.

Zeeland Business biedt daarom in samenwerking met de Vernieuwende Leiders een aantal Masterclasses aan. Masterclasses waarin verschillende modellen, methodieken en aanpakken behandeld worden. Deze masterclass sessies zullen vooral interactief zijn en niet bestaan uit uitgebreide theorieën met elkaar bespreken.

We gaan jullie met de masterclass praktische handvatten bieden die je direct de volgende dag in de praktijk kan brengen. En allen gericht op het verdiepen en verbreden van de relatie met je klanten en medewerkers en die leiden tot een verdere verduurzaming en het vertrouwen van en met hen.

Als voorproefje op de Masterclasses bieden we je een gratis Webinar aan. Tijdens dit Webinar kan je nader kennis maken met Ronald én de manier waarop hij de sessies zal vormgeven. Tevens zal hij tijdens het Webinar gelijk één of twee succesrecepten met je delen.

Achtergrond informatie over Ronald

Ronald heeft in zijn ruim 40 jarige loopbaan verschillende management en directiefuncties vervuld en heeft daarbij vele bedrijfsovernames en reorganisaties mogen begeleiden. Ook is hij al ruim 20 jaar actief als ondernemer, business coach, spreker en trainer op het snijvlak van commercie en ondernemen. Daarbij staat altijd de balans en integratie tussen de processen en personen in een organisatie centraal.

Ronald weet zelf als geen ander hoe het is om vanaf de eerste paal slaan een bedrijf te operationaliseren tijdens een financiële crisis tijd (2010/2012) en welke impact het gedrag van mensen heeft op de noodzakelijke veranderingen die soms moeten plaatsvinden.

Al deze ervaringen heeft hij in 2019 in een boek weergegeven, wat hij tezamen met Stacey Seedorf heeft geschreven. Tijdens de Masterclasses zullen dan ook een aantal succesrecepten uit dit boek behandeld worden en zullen de deelnemers een exemplaar van dit boek ontvangen.

Klik op de foto van het boek als je iets meer via bol.com over de achtergrond van het boek wilt lezen.

Meer informatie over Ronald kan je vinden op zijn websites:

https://ver-leiders.nl/voorstellen.html en https://www.verleiders-accountancy.nl/profiel of op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/reschouten/

Zijn gegevens:
Ronald Schouten
Email: r.schouten@schouteninfo.nl
Telnr: 06-23235784

Hieronder tref je alvast even een teaserfilmpje van 70 seconden over het boek.