WIBA IT Winnaar Staffing Award

WIBA IT is door meer dan 8.200 zzp’ers uitgeroepen tot  de nummer 1 bemiddelaar in de jaarlijkse ‘Zzp-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing in de categorie Detachering en 3e overall. Transparantie, tarief en betalingstermijn zijn de belangrijkste drie criteria waarop deelnemende organisaties werden beoordeeld. “Een geweldig gebaar van de zzp’ers en opdrachtgevers waarvoor wij het afgelopen jaar hebben gewerkt,” aldus de directeur van WIBA IT Anne Willeboordse. De prijs is uitgereikt door Marcel Molenaar, Directeur Marketing Linkedin Europe.

WIBA IT, is een onafhankelijk en landelijk opererend detacheringsbureau, actief sinds 2007 en gespecialiseerd in informatietechnologie (IT). De kracht ligt in een zeer uitgebreid netwerk van HBO- en WO-opgeleide IT-professionals, veelal zzp’ers. “Bij WIBA IT draait onze dienstverlening om onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, service en kwaliteit, dat is waar wij voor staan. De zzp’ers die wij detacheren zijn het gezicht van WIBA IT bij de klanten, het is dan ook een groot compliment dat zij ons met een gemiddeld cijfer van 8,3 beoordelen. Nieuw dit jaar is dat ook opdrachtgevers hun stem mogen uitbrengen. We mogen er trots op zijn dat wij van deze opdrachtgevers gemiddeld een 8,9 krijgen voor onze dienstverlening.” volgens Willeboordse. In 2014 was WIBA IT 5e in de categorie en 25e overall.

Tijdens de uitreiking van de onderscheidingen vertelde gastspreker Stephan Bosman, oprichter van Zoover, hoe belangrijk online reviews zijn. “Het is voor zzp’ers en opdrachtgevers vaak moeilijk om de juiste intermediair te vinden, aangezien er zoveel verschillen in kwaliteit en werkwijze bestaand. Wij meten de kwaliteit op basis van geverifieerde online reviews, waardoor meer transparantie en zowel zzp’ers als opdrachtgevers een beter gefundeerde keuze kunnen maken,”

De 384 bemiddelaars die aan de jaarlijkse verkiezing hebben meegedaan, bezorgen zzp’ers een totale opdrachtenwaarde van maar liefst 4,7 miljard euro op jaarbasis. Van de bijna een miljoen zzp’ers scoort 80,1% weleens opdrachten via een bemiddelaar. WIBA IT is een van de organisaties waarbij je daarvoor kunt aankloppen als zzp’er,” zegt Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de ZZP Barometer.

De volledige uitslag van de verkiezing is terug te vinden op de website
https://zzpbarometer.nl/2015/09/mekano-industrial-verkozen-tot-beste-zzp-intermediair/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *