Wie denkt er met ondernemers mee? Meeùs dus..

Meeùs is een van de grootste landelijke tussenpersonen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. “Wij zijn een toegankelijk intermediair met veel deskundigheid. Ondanks de lastige economische tijd was 2012 een goed jaar voor ons. Door onze specialistische kennis en de sterke inkoopkracht kunnen we u laten profiteren van goede voorwaarden tegen een scherp tarief.”

Veranderende markt
“Vanaf 1 januari 2013 is er veel veranderd met betrekking tot de beloning die wij ontvangen. U betaalt ons rechtstreeks voor het advies van complexe producten, bijvoorbeeld: arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, levensverzekeringen en hypotheken. Tot 2013 was het gebruikelijk dat wij voor advies betaald werden via de provisie. De provisie was verwerkt in de prijs van het financiële product. U betaalde dus indirect voor financieel advies. Vanaf 1 januari mag dit niet meer, dit wordt het provisieverbod genoemd. U krijgt voortaan apart een rekening voor financieel advies en bemiddeling. Uiteraard zijn de premies ten opzichte van de oude regeling gedaald. Financieel advies is en was dus nooit gratis. Dit zijn grote veranderingen maar wel in uw belang en voordeel. Doordat wij rechtstreeks worden betaald voor het advies hebben wij geen andere belangen dan uw belang en zal het product dus precies aansluiten bij uw wensen en behoeften.”

“Als u graag een keer een afspraak wilt, neem dan contact met ons op. Wellicht tot ziens bij Zeeland Business Netwerk!”

Meeùs Assurantiën B.V.
Wulfaertstraat 5
4461 HS  GOES
Tel: 0113 24 25 65
Info.goes@meeus.com
www.meeus.com

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"6060","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */