Wie wint de MVO-prijs Schouwen-Duiveland?

Welke ondernemer op Schouwen-Duiveland doet het meest aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Ondernemers kunnen zich kandidaat stellen tot en met 31 Oktober via www.mvoprijs.nl. Daarna volgt een publieksstemming. Een vakjury bepaalt uiteindelijk wie de MVO-prijs verdient. De winnaar wordt bekend gemaakt in het voorjaar van 2016. Stichting Switch organiseert de gemeentelijke MVO-prijs Schouwen-Duiveland  met financiering van de gemeente Schouwen-Duiveland en Rabobank Oosterschelde. In de communicatie op social media wordt de  #mvoprijssd gebruikt.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de komende jaren de duidelijke koplopers in hun sector.

Switch wil MVO stimuleren. Daarom hebben Switch, de gemeente Schouwen-Duiveland en Rabobank Oosterschelde samen besloten de MVO-prijs Schouwen-Duiveland in het leven te roepen.  De MVO-prijs beloont de progressiefste ondernemer voor de voortrekkersrol die hij/zij daarin speelt, en zet andere vooruitstrevende ondernemers in het zonnetje.

Procedure

Ondernemers kunnen zich kandidaat stellen tot en met 31 Oktober via de site www.mvoprijs.nl. Met zeven vragen kunt u uw ervaring en ambitie op MVO gebied benoemen. Eerst maakt de jury een selectie. Daarna kunnen alle inwoners van Schouwen-Duiveland, medewerkers en bedrijven stemmen op de zes genomineerde ondernemingen. De winnaar van de MVO-prijs Schouwen-Duiveland ontvangt  de MVO Award ,een duurzame trofee  gemaakt door kunstenaar Guus Voermans en veel publicitaire aandacht in verschillende media. Bovendien mag het bedrijf zich de komende twee jaar de duurzaamste MKB’er op  Schouwen-Duiveland noemen.

Switch organiseert de prijs in opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland en Rabobank Oosterschelde  In Zeeland werden in de gemeenten Goes, Terneuzen en Hulst al MVO-prijzen uitgereikt. Dit najaar volgt Schouwen-Duiveland dat goede voorbeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.