Wie wint de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen?

Welke Zeeuws-Vlaamse ondernemer scoort het best op maatschappelijk verantwoord ondernemen? Vanaf 9 mei aanstaande kunnen ondernemers in Zeeuws-Vlaanderen zich kandidaat stellen via www.mvoprijs.nl. Daarna volgt een publieksstemming. Een vakjury bepaalt uiteindelijk wie de MVO-prijs verdient. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Contacta in November dit jaar.  De MVO-prijs beloont de meest vooruitstrevende  ondernemer voor de voortrekkersrol die hij/zij daarin speelt. Stichting Switch organiseert de prijs in opdracht van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de drie gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de komende jaren de koplopers in hun sector.  Stichting Switch stimuleert MVO door koploperbedrijven in de schijnwerpers te zetten en daarmee andere ondernemers te stimuleren óók hun bedrijfsvoering te verduurzamen. Het project wordt financieel ondersteund door Rabobank Zeeuws-Vlaanderen (Stimuleringsfonds) en de drie Zeeuws –Vlaamse gemeenten: Hulst, Terneuzen  en Sluis.

Vanaf woensdag 9 mei kunnen ondernemers zich via de site www.mvoprijs.nl aanmelden. Met het beantwoorden van zeven vragen kunt u uw ervaring en ambitie op MVO gebied benoemen. Uit alle aanmeldingen maakt de jury een selectie van zes genomineerden. Daarna kunnen alle inwoners van Zeeuws-Vlaanderen, medewerkers , klanten en leveranciers van de bedrijven stemmen op één van de zes genomineerde ondernemingen. De winnaar van de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen ontvangt  in November de MVO Award  en veel publicitaire aandacht in verschillende media. Bovendien mag het bedrijf zich de komende twee jaar de duurzaamste onderneming van Zeeuws-Vlaanderen  noemen.

Stichting Switch organiseert de prijs in opdracht van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de drie gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis. Het traject loopt van mei tot en met November, dan vindt de uitreiking plaats op het Zeeuws-Vlaanderen Paviljoen van Contacta.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *