Wil je bij de beste horen? Dan zul je met de besten moeten werken!

Het kantoor van Visser & Visser in Goes groeit hard. Pas drie jaar geleden opende deze vestiging haar deuren. Intussen werken er dertien medewerkers en is er een fiscale vacature: (Junior) Belastingadviseur.

“Wat hebben we toch een prachtig vak.” Hans Everse, vestigingsleider in Goes, straalt als hij het zegt. “Wij mogen elke dag ondernemers helpen om beter te presteren. Dat geeft zoveel energie!” Hans vertelt hoe Visser & Visser werkt. “We zijn het enige accountantskantoor in Nederland met een ICT-partner, Refine-IT, als zusterbedrijf. Onze administratieve processen zijn slim ingericht. Hierdoor zijn we scherp in onze prijs, goed georganiseerd en in staat om te focussen op onze adviesrol. We werken met innovatieve dashboards waarmee we ondernemers gericht adviseren.

Wij kijken continu hoe we zaken kunnen vernieuwen. Dat wordt erg gewaardeerd en verklaart mede dat Visser & Visser met zo’n 12,5% omzetgroei in 2016 de grootste autonome stijger was in de top 30 van accountantskantoren. ” (bron: Accountancy Vanmorgen, 9/2017)

Veel verantwoordelijkheden
Groeien doet niet alleen het bedrijf zelf. Ook medewerkers krijgen hiertoe alle kansen. Hans vertelt dat elk teamlid in Goes een gewaardeerde plek heeft. “Mét elkaar maken we onze klanten blij. Dat is echt onze kracht. Mijn mensen halen het beste uit zichzelf voor onze klanten. Bewust leggen we dan ook laag in de organisatie veel verantwoordelijkheid weg. Zo laten we onze mensen groeien. Die groei gaat uiteraard zo snel als je zelf wilt. En heb je specialistische kennis? Dan kun je overal binnen ons bedrijf ingezet worden. Kennis is alles in ons vak.”

Leergierig
De opleidingsmogelijkheden binnen Visser & Visser zijn divers. Medewerkers kunnen via e-learning onbeperkt hun kennis uitbreiden. Daarnaast volgen alle junior belastingadviseurs het NOB-traject. “De leergierigheid is groot. Collega’s willen goed presteren en veel leren. We gaan bij sollicitanten ook echt voor de beste mensen. We zoeken mensen die het maximale uit zichzelf halen. Dat is goed voor onze klant en werkt twee kanten op. Door een creatieve, leergierige houding krijg je ook innovatieve klanten. Het is ontzettend leuk om daarvoor te mogen werken.”

Vacatures in Goes
Wil je ook werken bij Visser & Visser in Goes? ga naar onze website: www.visser-visser.nl/vacatures/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *