Woningbeurs WOONLAND opnieuw in Goes

In de Grote Kerk te Goes wordt op 9 en 10 maart 2012 de woningbeurs WOONLAND georganiseerd. De beurs is geopend op vrijdag van 13:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. De toegang is gratis.

Op een sfeervolle locatie worden bezoekers in korte tijd op de hoogte gebracht van het totale woningaanbod in Midden-Zeeland. De compacte woningmarkt is een belangrijk informatiemedium voor starters en doorstromers die gericht op zoek zijn naar een woning. Maar ook ouderen met specifieke woonwensen kunnen hier terecht. Naast informatie krijgen bezoekers advies op het gebied van het huren en kopen van een woning. De focus ligt op bestaande huizen, nieuwbouwprojecten en huurwoningen.

“Maar niet alleen woningzoekenden kunnen terecht op Woonland”, licht Eugène Hoeven, beursmanager van WOONLAND, toe: “De beurs is ook voor geïnteresseerden die graag de waarde van hun eigen huis willen weten of op de hoogte willen worden gebracht over de laatste ontwikkelingen in en rond het huis.”

Deelnemers van de beurs zijn met name projectontwikkelaars, makelaars en woningcorporaties. Ook zijn er notarissen, verzekeringmaatschappijen, hypotheekverstrekkers, keukenspecialisten, banken, gemeenten, hoveniers, etc. Zij geven bezoekers persoonlijk advies op hun eigen vakgebied.

Een bezoek aan de beurs kan worden afgesloten met een drankje aan de bar of worden gecombineerd met een dagje winkelen. De Grote Kerk ligt in het centrum, dichtbij de parkeergarage aan de Westwal.

Meer informatie over WOONLAND.

 

2 reacties

 1. Beste meneer, mevrouw,

  Wij overwegen om (met een collectie tuinmeubelen) mee te doen aan de beurs ‘woonland’ in de grote kerk te Goes. Hoe gaat deze beurs eruit zien, wie doen er mee en wat zijn de prijzen?

  Met vriendelijke groet,
  Esther de Feijter

  Frederik Interieurs
  Zuidvlietstraat 120
  4461 HB Goes

 2. Zie de link WOONLAND in rode letters, Esther.
  Je komt dan op de site van de beurs met o.a. informatie over deelname.
  Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *