Woontrend Zeeland Project: Van droogloopmat tot interieur

Woontrend Zeeland Project is in Midden-Zeeland het adres voor de inrichting en stoffering van zorginstellingen, overheid, scholen, horeca en bedrijven.

Als projectinrichter helpt Woontrend Zeeland Project bij het realiseren van een verantwoorde en sfeervolle werkomgeving. Het bedrijf, gevestigd in een 4000 m2 grote showroom in Koudekerke, is sterk in het ontzorgen van grote organisaties, zegt Don Brouwer: “Van het vervangen van een droogloopmat tot een complete interieurinrichting.”

Elk project vraagt om een eigen aanpak. Zorginstellingen verlangen een inrichting waar de bewoners plezierig leven en het personeel efficiënt en hygiënisch kan werken. “Zo heeft Woontrend Zeeland Project in het nieuwe verpleeghuis Willibrord in Middelburg onlangs 2500 m2 linoleum gelegd en minstens een kilometer gordijnrails opgehangen, met brandvertragende gordijnen en vitrage. Ook de stoeltjes in de entree hebben wij geleverd.”

Ook voor diverse overheids- en onderwijsinstellingen heeft Woontrend Zeeland Project interieurprojecten gerealiseerd, variërend van vloerstoffering van onderwijsruimtes tot de inrichting van de raadzaal van de gemeente Veere. En in horeca-bedrijven als hotel ’t Klokje in Renesse en bungalowpark het Kustlicht in Zoutelande leverde het bedrijf onder meer boxsprings, lampen en meubelen.

Kantoren en bedrijven kunnen er terecht voor bijvoorbeeld de inrichting van vergader- en ontvangstruimtes. Bij Damen Schelde heeft Woontrend Zeeland gezorgd voor zonweringen, het leggen van tapijttegels en linoleum, de inrichting van de boardroom met raambekleding en fauteuils.

Woontrend Zeeland Project
Duinstraat 18a
4371 AZ  Koudekerke
0118-555561

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *