WoonWijzerWinkel opent haar deuren

Op dinsdag 23 september opent de WoonWijzerWinkel haar deuren voor particulieren die hun woning willen verduurzamen. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk en helpt consumenten stapsgewijs met advies en concrete maatregelen op weg naar energieneutraal wonen.

WoonWijzerWinkel NIeuws
Met een showroom van meer dan 1.000 m2 duurzame producten en producttoepassingen ondersteunt de WoonWijzerWinkel woningeigenaren bij het realiseren van totaaloplossingen. Oplossingen die voor hun specifieke woning geschikt zijn. Niet alleen besparen zij hierdoor tot 100% op hun energiekosten, maar zij dragen ook bij aan een gezondere leefomgeving. WoonWijzerWinkel is onderdeel van het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo).


Meest uitgebreide duurzaamheidsplatform van Nederland
De WoonWijzerWinkel is het meest uitgebreide en complete duurzaamheidsplatform voor particuliere woningbezitters van Nederland. Behalve voor woningbezitters is de WoonWijzerWinkel ook interessant voor Verenigingen Van Eigenaren en huurders, die door collectieve oplossingen kunnen profiteren van schaalvoordelen. De fysieke mogelijkheid om alle denkbare en duurzame  oplossingen in de showroom te zien, ondersteunt het digitale aanbod op Marktplaats Duurzaam Bouwen (www.mpdubo.nl): een onafhankelijk, gratis platform voor iedereen die op zoek is naar de beste maatregelen om een woning of ander gebouw te verduurzamen.

De Woon Wijzer Winkel maakte eind vorig jaar een vliegende start door de prijsvraag voor een E=0 renovatiewinkelconcept te winnen, een initiatief van Energiesprong, onderdeel van Platform31. Particuliere woningbezitters die een kijkje willen nemen in de WoonWijzerWinkel, hoeven niet te wachten tot 23 september. Zij kunnen nu al dagelijks terecht in de showroom aan de Directiekade 2, Heijplaat, Rotterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *