Workshop ‘Succesvolle koude acquisitie voor het MKB’

Op woensdag 24 september a.s. organiseren BusinessClub Zeeland en CommunicatieNet Zeeland een workshop ‘Succesvolle koude acquisitie voor het MKB’. 

koude-acquisitieKoude acquisitie is voor velen een activiteit die vaak wordt uitgesteld. Na het volgen van deze workshop komt daar zeker verandering in. Daarvoor is dé specialist in Nederland op het gebied van acquisitie uitgenodigd: Victor Bonke. Hij neemt u tijdens een 1,5 uur durende workshop mee in de wereld van het werven van nieuwe klanten. 

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met en door sponsoring van KPN XL, vestiging Goes. Deze vestiging behaalt met haar nieuwe XL-formule van een zogenaamd experience center goede resultaten. En dat mag gevierd worden. Deelnemers worden ontvangen door Michel van Tilborg en zijn team en krijgen alle gelegenheid  de nieuwste snufjes van de moderne wereld écht te beleven en te ervaren.

Locatie: Albert Plesmanweg 1D, 4462 GC GOES

Programma 24 september 2014
17.00 uur:  Inloop en bezoek kpn XL (hapjes en drankjes staan voor u klaar)
18.30 uur:  Start workshop Victor Bonke
20.00 uur: Einde workshop
20.00 uur: Netwerkborrel

Voor deze bijeenkomst incl. workshop wordt er geen bijdrage in de kosten gevraagd voor leden van de Businessclub Zeeland en van CommunicatieNet Zeeland. Andere belangstellenden betalen een bijdrage van € 20,- excl. btw  per persoon.  Mensen die zich aanmelden, maar niet afmelden, ontvangen ook een rekening van € 20,-.

Aanmelden
Het aantal deelnemers is gelimiteerd op circa 100 personen. Geef u daarom nu al op, dan kunt u tijdens uw zomervakantie lekker achterover leunen, wetende dat u na 24 september weer vol gas op acquisitiepad kunt gaan.
Aanmelden: secretariaat@businessclubzeeland.nl

Meer informatie:
BusinessClub Zeeland
CommunicatieNet Zeeland

 

 

één reactie

  1. Graag doe ik aan deze workshop mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *