WrX 2019

WrX! Zeeland is een samenwerking van Zeeland Business, de Provincie Zeeland, ZeeuwseVacaturebank.nl, het UWV, De Zeeuwse Connectie en Leer Werk Loket. Zeeland WrX! heeft als doel om Zeeland neer te zetten als hotspot om te wonen, werken en recreëren, in samenwerking met bedrijven, overheden en Zeeuwse scholen. Hierbij wordt nadrukkelijk de samenwerking gezocht met bedrijven, overheden en Zeeuwse scholen. Daarnaast heeft WrX! Zeeland als doel het versterken van de Zeeuwse werkgelegenheid, het verbinden van partijen, bestaande initiatieven en het koppelen van vraag & aanbod.

Deze doelstellingen wordt behaald door het aanbieden van (online en print) vacatures, evenementen en een online community.

Week van de Zeeuwse Arbeidsmarkt
De week van de Zeeuwse arbeidsmarkt wordt op 13 juni afgetrapt met een bijeenkomst voor alle HR professionals in Zeeland, op vrijdag vindt onder WrX Experience bedrijventour Zeeland plaats. Op zaterdag vinden het WrX Experience jobfestival en het Summer Festival Zeeland plaats. De week wordt op 17 juni afgesloten met een ondernemersnetwerkavond over de Zeeuwse arbeidsmarkt.

 

 

WrX 2019 op een rijtje

WrX! werd op 9 april 2019 afgetrapt door de Roadshow Schouwen-Duiveland. Klik hier voor meer informatie.
In juni vindt de week van de Zeeuwse werkgelegenheid plaats. Deze week bestaat uit meerdere evenementen rondom Zeeuwse werkgelegenheid, uitgesplitst in:

Partnering & Sponsoring