WrX! Job Festival

Beleef werk tijdens het WrX! Job Festival op zaterdag 15 juni in de Machinefabriek Vlissingen.
Het Jobfestival is er voor iedereen, van studenten tot werkzoekenden, of je nou op zoek bent naar een stage, bijbaan, zomerbaan, eerste baan, vervolgbaan of wellicht je laatste baan.
Ofwel ben je op zoek naar een leuke job? Nieuwsgierig naar de openstaande vacatures in Zeeland?
Benieuwd welke werkgevers er allemaal zijn in jouw regio? Of ben je oriënterend en wil je verschillende job’s ervaren?
Kom dan naar WrX! Job Festival op 15 juni in de Machinefabriek in Vlissingen. WrX! Jobfestival is hét werkgelegenheidsevent waarin je werk beleeft en ervaart, voor alle jongeren, studenten, young professionals en alle (oriënterende) werkzoekenden van jong tot oud en binnen en buiten Zeeland.

Tussen 10.00 en 15.30 uur presenteren diverse Zeeuwse bedrijven zich op het WrX JobFestival. Dit doen zij door middel van interactieve stands, demonstraties en diverse activiteiten!
Ervaar werkzaamheden ter plaatse, leer de beste skills voor een sollicitatiegesprek, laat een professionele profielfoto maken, stel een perfecte CV samen volg diverse workshops of laat een videopitch van jezelf maken om jezelf te onderscheiden tijdens het solliciteren!
Handig!

Het verschil met andere evenementen is dat het Jobfestival een interactief evenement is wat nuttig en aangenaam met elkaar combineert. Nuttig omdat je in contact komt met Zeeuwse werkgevers en aangenaam omdat je het gerust ook als een leuk uitje kunt zien. Naast standhouders en kennissessies hebben we ook muziek, food en interactieve stands waar je leuke dingen kunt beleven. Uiteraard zijn ook alle Zeeuwse werkgevers en HR specialisten uitgenodigd om aanwezig te zijn en te netwerken met andere bezoekers en standhouders.

Het Jobfestival is dus geen banenbeurs, maar een interactief festival waarin je werk ervaart, beleeft en kan zien als een leuk, nuttig en functioneel uitje! Lees onder de tabjes in het menu alle details over het WrX! JobFestival en meld je aan als bezoeker! Het bezoeken van het Jobfestival is volledig gratis!
Tijdens het Jobfestival kun je informatie inwinnen over het vinden van een (nieuwe) baan in onder andere één van de onderstaande branches en sectoren. De openstaande vacatures worden direct aangeboden door de aanwezige bedrijven of via een van de aanwezige Zeeuwse uitzendbureaus en arbeidsbemiddelaars.

Nog meer Zeeuwse werkgevers ontmoeten? Meld je dan ook aan voor de Bedrijventour Zeeland op 14 juni, en bezoek één van de deelnemende bedrijven! Meer informatie.