WrX! Zeeland

Beleef werk op 14 en 15 juni 2019!
WrX! Experience is hét werkgelegenheids-weekend waarin je werk beleeft en ervaart, gericht op jongeren, studenten, young professionals en alle werkzoekenden van jong tot oud en binnen en buiten Zeeland. WrX! staat voor de Engelse benaming van werk en Experience voor beleving. Een beleving rondom werk en werkgelegenheid, door middel van een open bedrijven route door Zeeland en het WrX! Job Festival.
WrX! Experience is een samenwerking van Zeeland Business, Provincie Zeeland, Zeeuwse Vacaturebank en het UWV en wordt ondersteund door lokale scholen, bedrijven en overheden.


Datum & Locatie

Vrijdag 14 juni Bedrijventour Zeeland (open bedrijven route), op diverse locaties.
Bekijk hier het programma en meld je direct aan!

Zaterdag 15 juni WrX! Job Festival in de Machinefabriek te Vlissingen.
Bekijk hier het programma en meld je direct aan!

Meer informatie over de Bedrijventour Zeeland
Meer informatie over het Job Festival
Partner worden van WrX?

De WrX Experience valt samen in de Zeeuwse week van de arbeidsmarkt, wat bestaat uit de volgende initiatieven:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"97ad3eea36","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"26187","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */