Netwerkbijeenkomst YourSurprise

Op dinsdag 28 september zijn wij met ons netwerk te gast bij YourSurprise in Zierikzee! Zin om te netwerken? Sluit dan deze avond aan!

 

Over YourSurprise
Sinds 13 juni 2005 kunnen Wouter de Vries en Gerbrand Verton zich eigenaar noemen van dit mooie Zeeuwse bedrijf!
Inkoop, productie, klantenservice, marketing; ze hebben het allemaal zelf gedaan. Wanneer je op zoek bent naar een gepersonaliseerde geschenken of diensten komt YourSurprise gelijk bovenaan te staan. Maar ze doen veel meer dan dat. Geven en geschenken ontvangen gaat niet alleen over het cadeau zelf, maar over de gedachte en het gevoel erachter. Het draait allemaal om aandacht. De diepere betekenis, de timing. Al deze dingen komen samen om de gevoelde emoties te creëren door de ontvanger.

Facts:
– Er worden 2.075.000 geschenken verzonden per jaar
– Er werken 190 medewerkers
– Er worden maximaal 29.500 bestellingen per dag verzonden

 

Programma

16.30

Optioneel voorprogramma (rondleiding door het gebouw van YourSurprise)

17.30

Inloop

18.00

Welkom

18.05

Spreker 1 Wouter de Vries

18.20

Dineren + spreker 2: aankondiging nieuw netwerklid Peter Verploeg (gemeente Terneuzen)

19.30

Spreker 3

19.45

Vrij netwerken

21.30

Afsluiting

Voorprogramma vanaf 16.30 uur
Je bestelt iets online, bijvoorbeeld gepersonaliseerde mokken voor je collega’s. De volgende dag krijg je de mokken thuisbezorgd. Welke weg leggen die mokken af om bij jou te komen en wie werken daar allemaal aan mee? Your Surprise neemt je graag mee in een rondleiding van +- 45 minuten door het gebouw waarbij ze je hier van alles over vertellen.

Sprekers

Peter Verploeg
Nieuw netwerklid
Peter Verploeg

Nieuw netwerklid

Peter Verploeg (Gemeente Terneuzen) is een nieuw ZB netwerklid. Hij stelt zich tijdens deze netwerkbijeenkomst even kort voor aan jullie.

Wouter de Vries
YourSurprise
Wouter de Vries

YourSurprise

Wouter de Vries, mede-oprichter YourSurprise, vertelt tijdens de netwerkbijeenkomst het succesverhaal van de Zierikzeese webshop in cadeauartikelen. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 15 jaar en heeft in die korte tijd een enorme groei doorgemaakt.

0111 712 465
Zierikzee

Aanmelden
De avond is gratis te bezoeken voor leden van Zeeland Business. Nog geen lid? Bekijk hier onze lidmaatschappen. Of meld je aan als introducee voor een bijdrage van €49,50 (excl. btw &  servicekosten). Let op: het maar éénmalig mogelijk om je als introducee aan te melden en je dient namens een bedrijf aan te sluiten. Wil je na deze avond nog een avond bezoeken, dien je lid te worden van het netwerk. De avond is inclusief uitgebreid diner en drankjes. Je kunt je hier aanmelden.