Zakelijk genieten op hoog niveau

Restaurant Het Badpaviljoen in Domburg viert in maart volgend jaar het eerste lustrum. De overstap van een sterrenrestaurant in hartje Middelburg naar de toplocatie in de Domburgse duinen was een gouden greep, zegt eigenaar en chef-kok Ferdie Dolk. “Ik heb er altijd het volste vertrouwen in gehad. Het is gewoon een prima concept: de unieke locatie in combinatie met goede producten voor een redelijke prijs. Het feit dat we na bijna vijf jaar nog steeds groeien, bewijst dat het werkt.”

Nu de vaste gasten en dagjesmensen Het Badpaviljoen steeds beter weten te vinden, is het tijd ook de zakelijke  markt op te gaan. “Daar doen we al wel wat aan, zoals het netwerkdiner voor Zeeland Business Netwerk in november 2012. De eerste jaren hebben we ons vooral geconcentreerd op het restaurant. Op het zakelijke terrein is nog veel te winnen, met name in de wintermaanden, als het op het terras wat rustiger is.”

Een bijeenkomst in het Badpaviljoen is gegarandeerd van een speciaal tintje, alleen al door de bijzondere locatie. Het prachtig gerestaureerde en modern-klassiek ingerichte pand ademt de warme sfeer van een rijke historie. Met goede weersomstandigheden komt daar nog eens een prachtig uitzicht over strand en zee bij. Naast het fraai ingerichte restaurant beschikt Het Badpaviljoen over een unieke balzaal, geheel in oude luister hersteld. Deze zaal, versierd met enorme kroonluchters en een hoge houten lambrisering, kan voor elke gelegenheid worden ingericht, van seminar tot huwelijksfeest.

Congressen
In de maanden mei, juni en september is de balzaal al grotendeels volgeboekt voor feesten en partijen. “Daar krijgen we veel aanvragen voor, zeker nu in de gemeente Veere de regels rond bruiloften op locatie zijn versoepeld. Ook de zakelijke markt vraagt meer en meer naar locaties op niveau. Inmiddels werken we samen met een aantal partners om ook congressen en bedrijfspresentaties te verzorgen, compleet met geluidsinrichting, beamer, projectiescherm en inrichting. Je kunt je zakelijke bijeenkomst natuurlijk ook in een gewoon zaaltje houden, maar in Het Badpaviljoen krijgt elk evenement meteen een upgrade naar iets bijzonders.”

De lancering van een nieuw product, een netwerkbijeenkomst, bedrijfsfeest of seminar: Elke bijeenkomst kan geheel op maat worden samengesteld, of het nu gaat om een gezelschap van 6 of van 150 man. “Een diner aan tafel, een buffet of een walking diner: alles is mogelijk. Voor een seminar of presentatie kan de zaal in een congresopstelling worden ingericht. Voor een bruiloft of ander feest regelen we indien gewenst de muziek. Alles kan precies naar wens worden ingevuld.”

En naast alle gewenste faciliteiten is het culinaire gedeelte altijd van hoog niveau. “We werken in Het Badpaviljoen met dezelfde producten en leveranciers als destijds in het Groot Paradijs. Alleen is het nu puurder, met minder hocus pocus. De kwaliteit staat altijd voorop.”

 

Het Badpaviljoen
Badhuisweg 21
4357 AV Domburg
0118 582 405
www.hetbadpaviljoen.nl

 

één reactie

  1. Slimme zet! Bijkomend voordeel is dat je met congressen en bruiloften gelijk je “visitekaartje” achterlaat. De bezoekers ervaren dan zelf het product en zullen (als het goed is) misschien privé ook eerder geneigd zijn om een keer te komen. Tip: geef bezoekers van een bruiloft of congres altijd iets mee wat ze aanzet om terug te komen. Bijvoorbeeld een kortingsbon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *