Zakelijke verhuizingen met zorg

Verhuizen is een kwestie van goed plannen en dat geldt zeker voor bedrijven. Het is van groot belang dat alle spullen in goede orde op het nieuwe adres arriveren, zodat het werk zo snel mogelijk kan worden hervat. Tijd is tenslotte geld. Caljouw-Rademaker – sinds 14 jaar onder leiding van Ankie Meijer en Yvonne Harthoorn – beschikt over het VCA-certificaat en garandeert daarmee een veilige, verantwoorde verhuizing.

“De zakelijke verhuizingen maken ongeveer de helft uit van onze werkzaamheden, en dat aandeel lijkt toe te nemen”, vertelt Ankie Meijer. “Dat is mogelijk een gevolg van de crisis: bedrijven reorganiseren of sluiten vestigingen.” Met enkele grote bedrijven en instellingen heeft Caljouw-Rademaker een meerjarige raamovereenkomst. Daar zijn wekelijks verhuizers te vinden, om afdelingen of werkplekken intern te verhuizen.

Is een particuliere verhuizing vaak betrekkelijk eenvoudig, bij bedrijven is het ingewikkelder om alle spullen in goede staat op de juiste plek te krijgen. Een gedetailleerd draaiboek is dan onontbeerlijk. Over hoeveel kubieke meter gaat het, is er apparatuur die een speciale behandeling vraagt, welke afdelingen verhuizen eerst: alles wordt vastgelegd. Daarnaast worden alle spullen gemarkeerd met een sticker, zodat ze meteen op de goede plaats terechtkomen.

En als het nieuwe pand minder ruimte biedt dan het oude, kunnen spullen waarvoor geen plaats meer is, veilig worden opgeslagen. Caljouw-Rademaker heeft hiervoor een aantal opslagruimtes beschikbaar, voorzien van klimaatbeheersing en beveiliging.

Caljouw-Rademaker Verhuizingen
Kuipersweg 23-25
Postbus 8055 | 4330 EB  MIDDELBURG
0118 626649
info@caljouw-rademaker.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.