Zaken doen op de greens

artikel-10-foto-1
Jannemieke de Visser

Lekker toch: een balletje slaan, even ontspannen en genieten van je vrije tijd. Maar dat hoeft niet beperkt te blijven tot de uurtjes buiten werktijd. De Goese Golf biedt ondernemers een aantal mogelijkheden om het nuttige met het aangename te combineren.

“De Goese Golf is een prima locatie om mensen te ontmoeten en zakelijke deals te sluiten”, zegt directeur Jannemieke de Visser. De Goese Golf ligt aan het Goese Meer, in het hart van Zeeland: ideaal voor de meeste Zeeuwse bedrijven. De 18 holes wedstrijdbaan, de terrassen en de brasserie bieden volop ruimte voor netwerken en zakelijke ontmoetingen.

Zo beschikt De Goese Golf over een vergaderlocatie, met smartboard en andere faciliteiten, die plaats biedt aan zo’n zeventig mensen. “Daarnaast hebben we een kleinere vergaderruimte, die bijvoorbeeld kan worden gebruikt voor boardmeetings en zakelijke lunches, met uitzicht over de golfbaan.”

De brasserie is geschikt voor allerhande feesten en partijen. “Zoals bruiloften en recepties, maar ook eindejaarsborrels, personeelsfeesten, klanteninformatie-avonden, alles is eigenlijk mogelijk.  In onze brasserie kunnen we elke gewenste indeling of opstelling maken.”

Golf-clinic

Speciaal voor bedrijven biedt De Goese Golf de mogelijkheid van een golf-clinic. “Hoe leuk is het om je klanten, relaties of medewerkers mee te nemen voor een lesje golfen? We hebben verschillende clinic-arrangementen, vanaf anderhalf uur les. Maar langer kan ook: je kunt zelfs na de eerste oefenslagen een rondje doen over de Par-3 baan, om het geleerde meteen in de praktijk te brengen.”

Ondernemers met ervaren golfers in de klantenkring kunnen kiezen voor een bedrijfsgolf-dag. En die kan heel bijzonder worden afgesloten door af te slaan van het dakterras naar de green van hole 9. Een combinatie van clinic en bedrijfsgolf-dag, voor een gezelschap van beginners en geoefende golfers, is natuurlijk ook een optie. De Goese Golf denkt graag mee over een sportieve invulling van uw evenement.

Bedrijfslidmaatschappen van de Goese Golf zijn een uitstekende manier van naamspromotie, waar je als bedrijf zelf ook een hoop plezier van kunt hebben. “Met een bedrijfslidmaatschap krijg je speelrecht voor een aantal mensen in het bedrijf: van 20 speelrondes tot onbeperkt. Het bedrijfslidmaatschap kan worden gecombineerd met een naambord op de baan, promotie op onze social media en met een link op onze website.”

Daarnaast kan ieder bedrijfslid gebruikmaken van de vergaderfaciliteiten bij De Goese Golf en samen met een relatie meedoen aan De Goese Golf Sponsordag. “Voor bedrijfsleden hebben we bovendien een eigen bedrijvencompetitie. Twee spelers per bedrijf spelen eens in de maand tegen elkaar. De stand wordt bijgehouden via het leaderbord op onze website.” Kortom: genoeg reden voor ondernemers uit Zeeland om eens een bezoekje te brengen aan De Goese Golf.

De Goese Golf

Krukweg 31

4465 BH GOES

0113 – 229 557

info@goesegolf.nl

TEKST LIESBET MALLEKOOTE EN FOTOGRAFIE JAN DE CARPENTIER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *