Zaterdag Zakelijk op Radio Schouwen-Duiveland


Radio Schouwen-Duiveland is in september 2011 gestart met een 4-wekelijks zakenmagazine. Zaterdag Zakelijk wordt ‘live’ uitgezonden vanuit Grand Café de Werf in Zierikzee en behandelt tussen 12:00 en 14:00u zakelijke thema’s. Publiek is meer dan welkom en de uitzendingen worden muzikaal begeleid door een combo onder leiding van Etienne van Oeveren.

Sjoerd J. de Jong ontvangt in Zaterdag Zakelijk lokale ondernemers met wie hij in discussie gaat over verschillende ondernemersthema’s. Verder zijn er vaste rubrieken zoals Ondernemersnieuws, De Vacature en In Bedrijf.

Radio Schouwen-Duiveland is te beluisteren via 107.1FM en 107.8FM in de Westhoek, op de kabel via 107.6 en via internet www.rosd.nl.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Ondernemen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"41fa618582","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"489","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */