ZB Academy Masterclass – Online zichtbaarheid

Op donderdag 15 maart organiseren we onze volgende masterclass over de online zichtbaarheid van je bedrijf. Dit splitsen we in twee delen: Google & sociale media. Nedbase neemt het Google gedeelte op zich, eBirds verzorgt het sociale media gedeelte. Kom jij al hoog naar boven in Google? Of adverteer je op Facebook? Facebook past zijn algoritme voor je tijdlijn aan, om te voorkomen dat je tijdlijn enkel nog bestaat uit betaalde advertenties. Hoe kom jij dan met jouw advertentie toch terecht in iemands zijn tijdlijn? Dit en nog veel meer komt aan bod in deze masterclass. 

De masterclass is voor iedereen die iets met online media doet voor zijn/haar bedrijf of dit van plan is. Specialisten van Nedbase en eBirds delen hun expertise in een interactieve masterclass. Vragen kunnen vooraf gesteld worden, zodat deze sowieso aan bod komen tijdens de masterclass. Je kunt ervoor kiezen om het Google gedeelte te volgen, of het sociale media gedeelte, of beide. Het programma ziet er als volgt uit:

09:00 uur Blok Sociale media
12:00 uur Lunch
13:00 uur Blok Google
16:00 uur Einde

Per blok betaal je €199,- (ZB-leden €149). Volg je beide blokken? Dan betaal je €349 (ZB-leden €299). Lunch is inbegrepen, ook wanneer je maar 1 blok volgt (je eindigt of begint met lunch).

Sociale media - eBirds

Gebruik jij al Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of Whatsapp voor jouw organisatie? Of misschien nog wel een andere vorm van sociale media. Je kunt hier (redelijk goedkoop!) een hoop uithalen. Alleen moet je het wel goed aanpakken!

Belangrijke verandering Facebook
Het nieuwsoverzicht van Facebook gaat op de schop, zo kondigt Mark Zuckerberg in januari van dit jaar aan. Waar je tijdlijn nu voor een groot deel bestaat uit informatie over bedrijven en betaalde campagnes, gaat de focus weer terug naar familie en vrienden. Daarnaast legt Facebook sterk de nadruk op interactie: berichten waar veel reacties op komen, scoren beter op de site. Diverse analisten geven al aan dat het dus straks lastiger wordt om met jouw advertentie op nieuwsoverzichten te verschijnen. Hoe krijg je dit toch voor elkaar? Samantha en Mariela helpen je graag op weg met deze nieuwe uitdaging.

Dat Facebook zijn algoritme aanpast zal je niet onopgemerkt zijn gebleven. Maar wat is hier de impact van en hoe kun je er met de bedrijfscommunicatie op inspelen? Is adverteren dé oplossing om je doelgroep te blijven bereiken? Wat verandert er verder in het social media landschap in 2018?

eBirds
eBirds is expert in het inrichten en toepassen van social media. Daarbij helpen zij hun klanten uit alle branches met hun online marketingcommunicatie. Altijd vanuit een plan en doelgericht. Want alleen dan heeft de inzet van social media écht zin.

Samantha de Caluwé en Mariela Battistella
Foto: Marijana Pajovic

Vindbaarheid in Google - Nedbase

Een goede online vindbaarheid (in Google) is een must! Al is je website nog zo professioneel, als er geen bezoekers komen, blijft het succes uit.

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) én zoekmachine adverteren (SEA) zorg je ervoor dat je direct vindbaar bent voor potentiële klanten. Hierdoor ontvang je meer relevante bezoekers en kopers op je website. Maar hoe scoor je nu precies hoog in Google? Hoe optimaliseer je je website op zo’n manier dat deze beter vindbaar is in Google? En hoe kom je er achter welke zoekwoorden jouw potentiële klanten gebruiken?

Arie Joosse, werkzaam als SEO & SEA specialist bij Nedbase, werkt dagelijks aan de online zichtbaarheid en vindbaarheid in Google van uiteenlopende bedrijven en geeft je een aantal handige tips & tricks hoe je direct aan de slag kan met het verbeteren van je vindbaarheid in Google.

Nedbase
In 17 jaar tijd is Nedbase uitgegroeid tot hét toonaangevende internetbureau in Zeeland. Wij weten hoe online werkt en vinden het belangrijk dat niet alleen wij, maar ook jij, op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Onze workshops en trainingen tillen jouw online kennis naar een hoger niveau.

Aanmelden


Locatie

Hotel Terminus Goes
Stationsplein 1
4461 HP GOES

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *