ZB Academy masterclass – Succesvol ondernemen vanuit je Blauwdruk

Deze Masterclass wordt in vernieuwde vorm georganiseerd op 4 juni. Zie ZB Academy Masterclass- Zichtbaar succes

 

In deze Masterclass ontdek je jouw Blauwdruk voor succes en een waardevol leven. De masterclass wordt verzorgd door de ontwerpers van het Personal Power Plus systeem. Binnen dit systeem zijn er diverse gradaties om te onderzoeken welke uitstraling je hebt en hoe je die kunt versterken, passend bij je bedrijf. Deze Masterclass in de meest diepgaande variant. Stap voor stap krijg je een diepgaand inzicht in wat dit betekent voor jou als ondernemer. Je krijgt glashelder wat je talenten zijn, wat jouw diepste drijfveren zijn, welke ondernemerskeuzes hierbij horen en hoe je met een authentieke uitstraling jouw ondernemerschap steeds meer kracht bij zet.

Deze Masterclass is een aanrader voor elke ondernemer die:

 • investeert in persoonlijke ontwikkeling
 • leiderschap wil verstevigen
 • samenwerking wil verbeteren
 • een betere balans zoekt
 • krachtig uit de verf wil komen

Resultaten

 • Zelfvertrouwen
 • Rust en duidelijkheid
 • Authentieke uitstraling
 • Makkelijk belangrijke keuzes maken
 • Waardering van talenten van jezelf en anderen

Deze Masterclass vraagt enige voorbereiding. Vooraf maak je online een Powertest. Dit kost je ongeveer 30 minuten. Je ontvangt na afloop je uitgebreide persoonlijke Blauwdrukrapport (geprint > 30 pagina’s) met bijbehorende materialen (12 kleurhartjes)

Datum : 21 februari 2019
Tijd : 09:30 (inloop), 10.00 (start) – 16.30 uur
Aantal deelnemers: min 8, max 16 deelnemers

Sprekers

Sprekers

Deze masterclass wordt verzorgd door Jannie Boer en Pauline van der Veeken, ondernemers achter Home of Power.

Voor Jannie Boer zijn de drijfveren LIEFDE & ZORGZAAMHEID en INNOVATIE & VERNIEUWING altijd aanwezig. Deze zet ze in met veel vuur en een dosis luchtigheid.

Jannie is al meer dan 25 jaar ondernemer. Na haar werkervaring in de kinderpsychiatrie, koos ze voor eigen baas zijn om al haar ideeën in de wereld te zetten. Jannie heeft een eigen kledingzaak gerund, een kledinglijn voor grote maten ontworpen en deze kleurrijke collecties via een groothandel aan de vrouw gebracht.

Jannie is een en al kleur en met Jannie is het nooit saai. Vol vuur initieert ze in een hoog tempo als energieke ondernemer steeds nieuwe ideeën en activiteiten. Vol liefde en zorgzaamheid en op professionele wijze helpt ze mensen met persoonlijke groei, uitstraling, zelfvertrouwen en succesvol ondernemerschap.

Dat doet ze als opleider, spreker, auteur en mensenhelper met haar bedrijven Kijk op Kleur en Home of Power op een positieve, actiegerichte en intuïtieve manier. Altijd met oog voor wat iemand nodig heeft. Jannie inspireert en communiceert makkelijk en legt vanuit een helicopterview op een creatieve manier verbanden voor nieuwe concepten en mogelijkheden in de toekomst. Jannie stimuleert mensen vol vuur om achter hun waarde te gaan staan en zichzelf te laten zien.

 

Bij Pauline van der Veeken zijn de drijfveren PASSIE & AMBITIE en IDENTITEIT & DUIDELIJKHEID altijd aanwezig. Deze zet ze zowel grondig als luchtig in. Pauline’s vuur & passie zit in de kleur rood.

Pauline heeft meer dan 20 jaar gewerkt in diverse leidinggevende functies in het bedrijfsleven – bij Akzo Nobel en Unilever – in IT en Communicatie. Vitaliteit – je goed voelen van binnen en van buiten en meer uit het leven halen – was hierbij haar grote passie.

Pauline is op een doordachte en vasthoudende manier gedreven om iets in de wereld te zetten en de gewenste resultaten te bereiken. Het liefste helpt ze mensen om hun passie te volgen en succesvol te zijn door inzicht te geven in wie ze zijn en wat het pad is dat bij ze past. Dit doet ze op een leergierige manier omdat ze graag van bewezen kennis gebruik wil maken.

Dat doet ze als burnout- imago- en businesscoach met haar bedrijven The Happiness Factory en Home of Power. Pauline inspireert en communiceert makkelijk en legt vanuit een helicopterview op een creatieve manier verbanden voor nieuwe concepten en mogelijkheden in de toekomst. Pauline laat vol passie mensen zien hoe ze waardevol impact kunnen hebben.

Kosten

Kosten

De kosten voor deze masterclass bedragen per persoon €299 excl. BTW.

ZB Netwerkleden betalen €249.

Wat krijg je hiervoor?

 • Masterclass waarbij je zowel jezelf en je bedrijf beter leert kennen als ontdekt hoe je dit beter kunt uitstralen.
 • Uitgebreide lunch
 • Consumpties
 • Persoonlijk Blauwdrukrapport van 30 pagina’s

Locatie

Locatie

Home of Power
Kabelweg 3
4382 WV Vlissingen

Datum : 21 februari 2019
Tijd : 09:30 (inloop), 10.00 (start) – 16.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *