ZB Academy Masterclass- Zichtbaar succes

Voor de enthousiaste ondernemer die de eigen passie op een authentieke manier wil uitstralen en die graag mensen wil laten zien hoe bijzonder waardevol ze zijn.

In deze Masterclass leer je om zichtbaar succesvol te zijn in 4 stappen:
1. Weet wie je bent en wat jou drijft
2. Omarm je sleutel tot succes
3. Zichtbaar als gepassioneerde ondernemer
4. Kies voor groei

Voor aanvang van de Masterclass maak je de Powertest. De uitslag van deze Powertest – Jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven – vormt de basis van deze Masterclass.
Na deze  Masterclass ga je naar huis met heel veel inzichten en praktische tips hoe jij zichtbaar succesvol kunt zijn – en een 30 pagina’s tellend Personal Power rapport met daarin jouw Blauwdruk.

Sprekers

Sprekers

Deze masterclass wordt verzorgd door Jannie Boer en Pauline van der Veeken, ondernemers achter Home of Power.

Voor Jannie Boer zijn de drijfveren LIEFDE & ZORGZAAMHEID en INNOVATIE & VERNIEUWING altijd aanwezig. Deze zet ze in met veel vuur en een dosis luchtigheid.

Jannie is al meer dan 25 jaar ondernemer. Na haar werkervaring in de kinderpsychiatrie, koos ze voor eigen baas zijn om al haar ideeën in de wereld te zetten. Jannie heeft een eigen kledingzaak gerund, een kledinglijn voor grote maten ontworpen en deze kleurrijke collecties via een groothandel aan de vrouw gebracht.

Jannie is een en al kleur en met Jannie is het nooit saai. Vol vuur initieert ze in een hoog tempo als energieke ondernemer steeds nieuwe ideeën en activiteiten. Vol liefde en zorgzaamheid en op professionele wijze helpt ze mensen met persoonlijke groei, uitstraling, zelfvertrouwen en succesvol ondernemerschap.

Dat doet ze als opleider, spreker, auteur en mensenhelper met haar bedrijven Kijk op Kleur en Home of Power op een positieve, actiegerichte en intuïtieve manier. Altijd met oog voor wat iemand nodig heeft. Jannie inspireert en communiceert makkelijk en legt vanuit een helicopterview op een creatieve manier verbanden voor nieuwe concepten en mogelijkheden in de toekomst. Jannie stimuleert mensen vol vuur om achter hun waarde te gaan staan en zichzelf te laten zien.

 

Bij Pauline van der Veeken zijn de drijfveren PASSIE & AMBITIE en IDENTITEIT & DUIDELIJKHEID altijd aanwezig. Deze zet ze zowel grondig als luchtig in. Pauline’s vuur & passie zit in de kleur rood.

Pauline heeft meer dan 20 jaar gewerkt in diverse leidinggevende functies in het bedrijfsleven – bij Akzo Nobel en Unilever – in IT en Communicatie. Vitaliteit – je goed voelen van binnen en van buiten en meer uit het leven halen – was hierbij haar grote passie.

Pauline is op een doordachte en vasthoudende manier gedreven om iets in de wereld te zetten en de gewenste resultaten te bereiken. Het liefste helpt ze mensen om hun passie te volgen en succesvol te zijn door inzicht te geven in wie ze zijn en wat het pad is dat bij ze past. Dit doet ze op een leergierige manier omdat ze graag van bewezen kennis gebruik wil maken.

Dat doet ze als burnout- imago- en businesscoach met haar bedrijven The Happiness Factory en Home of Power. Pauline inspireert en communiceert makkelijk en legt vanuit een helicopterview op een creatieve manier verbanden voor nieuwe concepten en mogelijkheden in de toekomst. Pauline laat vol passie mensen zien hoe ze waardevol impact kunnen hebben.

Locatie en tijd

Locatie en tijd

De Masterclass vindt plaats op op dinsdag 4 juni van 09:00 tot 13:00.

Home of Power
Kabelweg 3
4382 WV Vlissingen

Kosten

Kosten

Leden betalen €197,00 niet-leden €247,00 excl. BTW en servicekosten.

Wat krijg je erbij:

  • Uitgebreide lunch
  • Consumpties
  • Personal Power rapport van 30 pagina’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *