ZB Academy programma team coaching Christine Bender

Praktische Informatie

Christine begeleidt mensen 1:1, coacht teams tot maximaal 8 personen en is spreker om grote groepen te inspireren. Wat hebben alle gemeen? Het gaat altijd om lef en hoe je er meer van krijgt. Coaching methoden en tools, zodat je je eigen oplossing vindt, een aha-erlebnis en direct na het werken met Christine beter verder kan.

Bij een team-coaching vindt er vooraf een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever plaats. Daarin worden de uitdaging en het doel besproken. Aan de hand van deze informatie ontwikkelt Christine een plan van aanpak.

Ook belangrijk om te vermelden: het is Christines doel om haar klanten snel en blijvend van hun problemen af te helpen. Een team kan in een dag al een enorme stap nemen of zelfs klaar zijn om zonder hulp verder te gaan.

Uitproberen? Neem snel contact met haar op: https://christinebendercoaching.com/

Teams coacht ze op locatie bij de klant of op een inspirerende plek in Veere. 1:1 coachings vinden meestal in haar praktijk plaats.

 

Uitleg training

– Geen training maar een (team) coaching! –

Weet je waarom ik een enorme fan van coaching ben? Omdat we de uitdaging bij de wortel aanpakken. Wat speelt er werkelijk bij die medewerker of in je team? Welke schakelaar moeten we omzetten zodat het doel bereikt kan worden? In principe moet ik aan het begin van een coaching alleen weten wat jullie willen bereiken. Ik begeleid je team naar de passende oplossing. Onderweg kan ik ingaan op wat er daadwerkelijk speelt. Wat het team echt nodig heeft om succesvol te zijn. Dit kan uiteindelijk iets heel anders blijken te zijn dan wat we vooraf hadden gedacht. Je hoeft je dus vooraf niet op een onderwerp vast te leggen.

Een voorbeeld? Stel je hebt ervoor gekozen om een communicatietraining voor je team te boeken. Want je denkt dat hier ontwikkeling nodig is. Tijdens de training komen jullie erachter dat niet de slechte communicatie het probleem is, maar de collectieve angst om beslissingen te nemen. Wat nu? Een trainer zal niet van zijn programma afwijken. Dus het eigenlijke probleem wordt niet opgelost. In de praktijk is het eerder nog zo dat je er tijdens een training niet eens achter komt, waar het nu eigenlijk om draait. Dat is immers niet het doel van een training. Van een coaching wel. Want hierbij wil je juist eerst uitvinden wat relevant, is om vervolgens de juiste stappen te nemen om het probleem op te lossen.

Door deze aanpak krijg je altijd de juiste manier om jezelf of je team verder te ontwikkelen. . Je kan niet een nieuwe uitdaging aangaan, als iets anders je in de weg zit. We werken efficiënt, doelgericht en effectief aan een duurzame oplossing. Daarom ben ik, en zijn vooral mijn klanten, heel erg enthousiast over mijn werkwijze.

 

 

Programma

Als je iemand nodig hebt, die je medewerkers enthousiast kan maken – ook al is het onderwerp nog zo ongemakkelijk – dan is het Christine. Ze neemt zorgen weg. Luistert. Laat mensen zelf ontdekken hoe ze elkaar beïnvloeden op de werkvloer. Met als resultaat die collectieve glimlach. Samen weer zin hebben om tot grote hoogtes te stijgen.

Mogelijke onderwerpen die Christine op het lijf geschreven zijn om haar klanten tot nieuwe hoogtes te laten stijgen zijn: gedragsveranderingen, conflicten oplossen of beslissingen nemen. Meer omzet, een betere efficiency, tevreden klanten of waarderende communicatie. Het ontwikkelen van een winst-brengende strategie of het beste halen uit een verandering en deze succesvol omzetten.

Omdat iedere uitdaging om een andere aanpak vraagt, en omdat ieder individu of ieder team anders is, gelooft Christine niet in een “one size fits all” aanpak. Daarom geeft ze ook geen training volgens een vooraf vastgesteld programma, maar wordt iedere keer een plan van aanpak ontwikkeld op basis van de vraagstelling en de opdrachtgever.

 

Deze training wordt gegeven door

Christine Bender: Coach & Public speaker

Christine Bender is specialist in gedragsveranderingen. Ofwel, heb je het lef om beslissingen te nemen en door te zetten? Dat doet ze 1:1, met teams of als spreker voor een grote groep.

Naast haar studie in bedrijfskunde en werkervaring in het bedrijfsleven, onder andere op het hoofdkantoor bij Siemens in München, is ze gecertificeerd als Systemische Business Coach.

Systemisch betekent dat alles onderling met elkaar verbonden is. En dat je dus veel meer kan bereiken als je het roer zelf in handen neemt. Vergelijk het met een mobiel boven een kinderbedje; alles hangt aan elkaar vast en heeft invloed op elkaar. Meestal denken we, dat we geen invloed hebben op onze omgeving, op de dingen die gebeuren, dat we niets kunnen veranderen. Maar dat klopt niet. Christine laat je zien wat jouw rol is in het systeem en hoe je het systeem kunt wijzigen door je gedrag aan te passen.

Christine is van oorsprong Duitse en koos 4,5 jaar geleden voor Nederland. Sindsdien leidt ze haar bedrijf en heeft opdrachtgevers uit Nederland én Duitsland. Haar klanten zijn ZZPers, MKBers en multinationals. Ze houdt van Zeeland en de Zeeuwse mentaliteit en brengt haar kennis en kunde graag ook in uw bedrijf.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *