ZB Contacta Plaza

Tijdens Contacta 2018 organiseren wij voor de derde keer de Zeeland Business Contacta Plaza. Een eigen plein van ruim 160 m2 aan oppervlakte op een gunstige positie; de veelgebruikte in-/uitgang van en naar de Westerscheldehal (hal 2). Voor dit jaar hebben we een meer oppervlakte dan vorig jaar, ongeveer 160m2 ten opzichte van 99m2 in 2017. Een gezellig plaza, unieke uitstraling en een drukbezochte borrel op dinsdag. Hier wil je bij zijn! 

Zie hieronder een afbeelding van de locatie:

 

 

 

 

 

 

Standconcept
Het is dit jaar mogelijk om zowel losse stands van ons plein af te nemen of een van de goed zichtbare tafels op het ZB plaza deel. Deze zijn vanaf 1 dag te huur. De stands hebben een open uitstraling maar toch ook de mogelijkheid om een eigen identiteit te creëren. Daarnaast wordt een centraal ontmoetingspunt gecreëerd waar 1-op-1 gesprekken kunnen worden gevoerd met relaties of andere standhouders. Het ontmoetingspunt zal worden voorzien van een bar en consumptiemogelijkheden.

Instapklare stands
De stands die wij beschikbaar stellen worden volledig “turn-key” opgeleverd. Dit betekent dat je alleen maar eigen aanvullend promotiemateriaal, zoals flyers, mee hoeft te nemen. De stand of tafel wordt volledig ingericht en voorzien van signing aan je beschikbaar gesteld.

Borrel op de Contacta dinsdag
Net als vorig jaar organiseert Zeeland Business op de Contacta dinsdag een volledig verzorgde borrel. Het is voor jou dan mogelijk om je relaties uit te nodigen om hier ook aan deel te nemen. De borrel wordt je aangeboden namens Sligro.

Afname gehele beurs of per dag
Ook dit jaar bieden we weer de mogelijkheid om een stand te reserveren op basis van een dag, twee dagen of tijdens de gehele beurs. Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact op.

Interesseformulier deelname ZB Plaza