ZB magazine nummer 8 & Special Zeeland Seaports 2011

De laatste editie van 2011 ligt inmiddels op de mat: Zeeland Business magazine nr. 8  ‘Facilitair Management en Projectinrichting’. Daarnaast verscheen in een viervoudige oplage ‘Zeeland Seaports Business’. Deze bijlage over de Zeeuwse havens werd niet alleen in Zeeland, maar ook bij de collega’s van ‘Drechtsteden Business’, ‘Rijnmond Business’ & ‘West-Brabant Business’ verspreid.

In de reguliere editie geven onder andere medewerkers van ‘Private Activiteiten ROC Zeeland Facilities een toelichting op hun werkzaamheden en legt Erna Verstraaten van Afval Service Zeeland uit wat bedrijven mogen gaan verwachten van gescheiden afvalinzameling.

De jaarlijkse ‘special Zeeland Seaports’ kwam tot stand met medewerking van onder andere directeur Hans van der Hart, die in het magazine aangeeft hoe belangrijk de strategische ligging van de Zeeuwse havens is voor Europa. Overige redactionele items: ‘Vesta en Nedstore bouwen in Vlissingen’; ‘De jeugd is de toekomst van onze havens’; ‘Scaldiahaven en containerisatie’ en ‘Mensen in de haven aan het woord (Dick Gilhuis & Lijn Nagetgaal).

Wilt u Zeeland Business magazine ook ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: nu@zeelandbusiness.nl. Meer informatie over publiciteit voeren via Zeeland Business ontvangt u van Tim van den Berg: tim@zeelandbusiness.nl.

Items uit het magazine zijn ook op deze website terug te vinden. Redactionele artikelen zijn te bekijken onder de kolom ‘ZB MAGAZINE’.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *