ZB Plaza is opmaat naar meer

artikel-4-foto-1De activiteiten van Zeeland Business zijn het afgelopen jaar flink uitgebreid. Naast Zeeland Business Magazine is er inmiddels, door middel van een overname, een West-Brabantse variant. Verder biedt het Zeeland Business Netwerk Zeeuwse ondernemers de mogelijkheid om provincie breed te netwerken. Het jongere ‘zusje’, het Startersnetwerk, is gericht op jonge ondernemers in de aanloop naar en eerste jaren van hun bedrijf. Tot slot zijn er de Startersdagen. Deze zijn in 2014 in Zeeland geïntroduceerd en zijn inmiddels zo succesvol dat deze, onder een andere merknaam, landelijk worden uitgerold.

“Alles wat we doen, staat in het teken van kennisdeling, inspiratie, netwerken en het helpen van ondernemers met groeien. Met groei denken we dan niet alleen aan omzet, maar ook aan persoonlijke ontwikkeling, het opbouwen van naamsbekendheid en een netwerk.”

Deelname aantrekkelijk
Het ZB Contacta Plaza zet Tim op samen met zijn collega Jonathan de Voogd. En hoewel het plein dit jaar voor het eerst het daglicht ziet, is er volop belangstelling. “We bieden ondernemers hiermee een aantrekkelijke manier om deel te nemen aan de Contacta. Immers, op ons plein hoef je niet alle beursdagen aanwezig te zijn. Sommige ondernemers kiezen voor één dag, anderen voor meerdere. Zo kun je een slimme combinatie maken van zelf de beurs bezoeken en bezocht worden”, legt Jonathan uit. “Bovendien is ons plein aantrekkelijk omdat je zonder al te veel kosten en al te veel moeite kunt deelnemen aan de Contacta.”

“ZB Plaza is de gelegenheid om meerdere standhouders te ontmoeten op één centraal punt”

Interessante seminars
Zoals steeds zoekt Zeeland Business nadrukkelijk samenwerking. Zo wordt de horeca op het plein dit jaar verzorgd door Brasserie Schuttershof uit Terneuzen. En ook dichterbij hebben Tim en Jonathan een aantrekkelijke samenwerkingspartner gevonden, te weten Bowling Goes. “We bieden de mogelijkheid om in de luxe vergader- en presentatieruimtes van de Bowling Goes, pal naast de Zeelandhallen, workshops en seminars te organiseren, buitenom het officiële Contacta programma. Gelet op de aanmeldingen, is hier overduidelijk een markt voor. En dat is logisch, tal van ondernemers delen hun kennis graag met (potentiële) klanten. Kennis over bedrijfsovernames bijvoorbeeld of over het aantrekken van nieuwe klanten.”

Zeeuwse Ondernemers-dag
Tim en Jonathan benadrukken dat ze geloven in deze formule. Zo sterk, dat ze nu al plannen maken voor de kick-off van een nieuw event, maart volgend jaar: de Zeeuwse Ondernemersdag. “We hebben Startersdagen waar starters informatie en advies kunnen inwinnen over de start van hun bedrijf. Voor bestaande bedrijven bestaat zoiets niet, terwijl er naar ons idee wel degelijk behoefte is aan het vergaren en delen van kennis, aan inspiratie en het opdoen van nieuwe contacten. Om die reden én om ondernemers te helpen groeien, is er over een half jaar de Zeeuwse Ondernemersdag.”

ContactaNL 2016: Stand 713

Standhouders en seminars op Zeeland Business Plaza
Het plaza bestaat uit meerdere diverse standhouders, verspreid over drie dagen, gecombineerd met diverse kennissessies. Deze vinden vinden plaats bijBowlingGoes, direct naast de Zeelandhallen.Voor aanvullende informatie en een actueel overzicht van de seminars en standhouders kijk op:www.zeelandbusiness.nl/contacta16 en meld je aan voor een van de gratis seminars.

AutoVermeulen | Totaalleverancier in mobiliteit
Brasserie Schuttershof | Gezellige eigentijdse brasserie uit Terneuzen verzorgt de catering op het ZB plaza
Pulze IT | Wij zorgen dat uw ICT klopt
Breemhaar Tekst | Goed schrijven is gelezen worden
De Beeldstrateeg | Gepassioneerd communicatiestrateeg en fotograaf
Veerman Lukaart | Specialist in bedrijfsovernames en -waarding
NXT Sales | Commerciële partner voor ondernemers
Stichting Chocolate Lovers | Chocola uit een goed hart en mooie doelstelling
Delta Safe & Detec | Maatwerk in verschillende soorten beveiliging
Ondernemersklankbord | Helpt het MKB met maatwerk advies
Puur | Vermogenadvies & Begeleiding
.
Agenda
Dinsdag
17.00 Puur Vermogensadvies
19.30 De Beeldstrateeg
Woensdag
12.30 Breemhaar Tekst
14.30 SBM Training
16.30 Veerman Lukaart
Donderdag
16.30 NXT Sales
19.30 Bedrijfsmentor
TEKST CAROLINE HOUMES | FOTO’S RUDEN RIEMENS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *