ZB Startersdag Zeeuws-Vlaanderen

Op donderdag 2 juni vindt de grootste Startersdag van Zeeland Business tot nu toe plaats. Ruim 26 kennispartners zijn bereid gevonden om hun kennis te delen via 1 op 1 gesprekken, seminars, workshops, masterclasses en presentaties. De grootste startersdag ooit wordt in Terneuzen georganiseerd in samenwerking met de Zeeuwse Rabobanken en de Zeeuws-Vlaamse gemeenten. De line-up met kennispartners is niet alleen zeer divers en uitgebreid, maar biedt een interessant aanbod voor als je nog aan het oriënteren bent om voor jezelf te beginnen, net begonnen bent of een jong bedrijf hebt. Dus al ben je al een paar jaar bezig, of heb je al eens een startersdag bijgewoond ook dan is deze avond het bijwonen waard! Bekijk hieronder een impressiefilm van een eerdere Zeeuwse startersdag.

Aanmelden
Deelnemen aan een ZB Startersdag is een serieuze aangelegenheid en kost normaal  € 17,50 p.p. We kiezen er echter voor om de ZB Startersdagen in 2016 gratis toegankelijk te houden voor pre-starters, starters en jonge bedrijven.  Alleen is het optioneel mogelijk om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van het broodjesbuffet en zijn de consumpties voor eigen rekening. Houd rekening met het meenemen van contant geld hiervoor (pinnen is niet mogelijk).
Schrijf je nu gratis in via het aanmeldformulier (of scroll door naar beneden).

Waarom ZB Startersdag:
Pré-starters
[ditty_news_ticker id=”11589″]
Bedrijven 0-3 jaar
[ditty_news_ticker id=”11668″]

Locatie
Bio Base Europe Training Center,
Zeelandlaan 2,
4538 CA Terneuzen, Nederland
Routebeschrijving via deze link. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Programma 

Voorprogramma:
17.30 –18.30 Broodjesbuffet (optioneel)
Startersmarkt deel 1
Programma:
18.00 – 18.30 Inloop + ontvangst
18.30 – 20:15 Opening- Wethouder Begijn van gemeente Terneuzen

– Marlieke van Ommen, accountmanager Rabobank Zeeuws Vlaanderen

Startersmarkt deel 2
20:15 –20:45 Eerste ronde seminars
20:45 –21.15 Pauze en startersmarkt deel 3
21:15 – 21.45 Tweede ronde seminars
21:45 – 22:30 Plenair:- Powersessie
Startersmarkt deel 4
Vanaf 22.30 Uitloop + Uitreiking Informatiepakketten

 

Hoofdpartner en standhouder

Rabobank-logoZeeuwse Rabobanken, hoofdpartner van de Startersdag
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Bekijk welke producten je nodig hebt om succesvol van start te gaan met je eigen bedrijf. Ondernemingsplan schrijven: Een goed bedrijf begint met een goed plan. Rabo StartProof helpt je bij het schrijven van je ondernemingsplan. Zakelijke rekening openen: De zakelijke rekening is de basis voor het betalingsverkeer van je bedrijf. Als starter profiteer je een jaar lang van extra startersvoordelen.

Kennispartners / standhouders startersmarkt

Rabobank Kamer van Koophandel Belastingdienst UWV
Gemeente
Terneuzen
Gemeente
Sluis
Gemeente
Hulst
Delta / Zeelandnet
BBIE Invent ICT Van Voren Accountants HIT-Consultancy
Pieters Media Saman & Compiet
Financiële Diensten
Axent Notarissen Sales Assist
Telemarketing 
Recht door Zee
vormgeving
NHI Opleidingen NPL 
Ondernemersadvies
Arca Retail Vastgoed
Adviseurs
Anneke Veronica
Photography
Zeeland Business
Startersnetwerk

Kennissessies zijn er van

Veerman Lukaart Belastingdienst BBIE MN2B
Bedrijfsmentor
Martin Lammerteyn
Inspirator Ismael Oudeman Axent Notarissen ABAB Accountants
Rabobank Sales Assist

 

Informatie standhouders
Kamer van KoophandelLogo-KvK
Ondersteunt ondernemers door het verstrekken van informatie over de kernthema’s starten, innovatie en overdracht. Starters krijgen informatie over ondernemingsplannen, financiële vraagstukken, inschrijving van je bedrijf in het handelsregister, rechtsvormen en verplichtingen.


Belastingdienstlogo-belastingdienst
Begin goed voorbereid met uw eigen bedrijf. Ontdek tijdens de startersdag wat u moet doen voor de Belastingdienst: hoe het zit met uw aangifte, administratie, VAR, auto, facturen en aftrekposten. Kundige adviseurs van de belastingdienst zijn aanwezig voor het antwoord op al uw belasting gerelateerde vragen. Wilt u weten welk belastingvoordeel u als starter hebt?  Overleg met de aanwezige adviseurs over het startersvoordeel  en voor welke fiscale regelingen u in aanmerking komt!

UWVlogo-uwv
Deskundige uitvoerder op het gebied van werknemersverzekeringen, arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Wanneer je vanuit een uitkering wil starten met een eigen onderneming; kun je bij het UWV terecht voor informatie, begeleiding en oplossingen bij financiële vraagstukken. Deskundigen vanuit het UWV zijn aanwezig tijdens de Startersdag in Goes.

Gemeente Terneuzen
Terneuzen heeft een sterk midden- en kleinbedrijf. Het Zeeuws-Vlaamse arbeidsethos wordt geroemd: er is tijd om te genieten, maar er wordt keihard gewerkt! Files kennen we hier niet. De Belgische markt ligt binnen handbereik en de goede internationale samenwerking wordt de komende jaren onderstreept door de bouw van een nieuwe sluis in Terneuzen. Kortom, er wacht u hier een prima ondernemersklimaat in Terneuzen.

Gemeente Sluis
De gemeente Sluis streeft er naar een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemersklimaat te creëren met kwalitatieve en duurzame bedrijfsterreinen en aantrekkelijke winkelgebieden. Daarnaast is een optimale dienstverlening aan ondernemers een belangrijk speerpunt.

 

Gemeente Hulst
is samen met de twee andere gemeenten aanwezig op de startersdag in Zeeuws-Vlaanderen.

 

Delta

DELTA / Zeelandnet
levert energie, infra- en milieudiensten én digitale services, zoals internet, telefonie en radio en tv-signalen. In thuisbasis Zeeland neemt een groot deel van de huishoudens producten en diensten af van the multi-utility company.

 

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE)Logo_obpiGÇóbbie_PMS
is de officiële instantie in de Benelux voor de registratie van merken en modellen. Daarnaast kan het BBIE het bestaan van een idee op een bepaalde datum vastleggen in een i-DEPOT. Intellectueel Eigendom is de verzamelnaam voor rechten op intellectuele creaties, zoals boeken, muziek, merken, vormgeving, uitvindingen, software, teksten en foto’s. Een creatie kan door meerdere rechten tegelijkertijd worden beschermd. De bekendste IE-rechten zijn het merkenrecht, het auteursrecht en het octrooirecht. Heeft u een merknaam of product of dienst in uw hoofd en wilt u meer informatie over het registreren hiervan, BBIE is aanwezig op de startersmarkt voor advies.

Van Voren Accountants
Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten? Hoe stel je een goed ondernemingsplan op? Welke regels zijn er, en met welke risico’s dien je rekening te houden? Hoe wordt een goede administratie bijgehouden? Welke fiscale verplichtingen zijn er? Zomaar een greep uit de vragen die kunnen opkomen bij het starten van een eigen bedrijf. Voor al deze (en meer) vragen kunt u uiteraard bij ons terecht, we hebben reeds vele starters met succes en naar tevredenheid begeleid!

 

HIT-Consultancy
Voor een startende ondernemer is de website van groot belang. Deze moet met zorg opgezet en beheerd worden. H-IT bestaat uit meerdere werkmaatschappijen, onder andere H-IT Hosting, H-IT Opleidingen en H-IT Beheer. Onze experts zorgen er voor dat uw website uw bedrijf ondersteund en 24/7 beschikbaar is; zij hebben jarenlang werkzaamheden verricht bij grote bedrijven als ABN AMRO, Rabobank, IBM en Nuon. Met behulp van onze grafisch ontwerper wordt uw huisstijl weergegeven op uw website, zodanig dat het een professioneel geheel wordt.

inventlogoInvent Office & ICT
is een betrouwbare veelzijdige dienstverlener op het gebied van ICT/automatisering, printoplossingen, telecommunicatie, websites en kantoorartikelen. Zoveel verschillende expertises onder één dak? Inderdaad, met 7 professionele medewerkers kunnen wij een totaaloplossing bieden voor alles rondom uw ICT en alle randaspecten. Allemaal met als doel om uw totale ICT-omgeving betaalbaar, efficiënt en veilig te organiseren.

 

Saman & Compiet Financiële Diensten B.V.
is een regionaal werkend financieel advieskantoor. Onze kantoren zijn gevestigd in Axel en Kloosterzande van waaruit wij voornamelijk de Zeeuws-Vlaamse markt bedienen.
Onze kernactiviteiten zijn bemiddeling en advisering in: verzekeringen, hypotheken, pensioen en financieringen.


axent notarissenAxent Notarissen

is een van de grotere Zeeuwse notariskantoren. Het kantoor is gevestigd te Terneuzen, aan de Claushof 2. De organisatie bestaat nu uit drie notarissen, die de notariële praktijk in maatschapsverband uitoefenen, en tweeëntwintig medewerkers, waaronder kandidaat-notarissen, juristen, notarisklerken enzovoorts. De omvang van Axent Notarissen en de daar aanwezige expertise staan garant voor een optimale dienstverlening op alle notariële gebieden; familierecht, onroerend-goed-recht  en ondernemingsrecht. Axent Notarissen bedient zowel de zakelijke – als de particuliere markt in heel Zeeland, met het accent op Zeeuws-Vlaanderen; dit alles tegen marktconforme tarieven. Bij de notaris komt u niet iedere dag en juist daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. Bij Axent Notarissen ligt het accent op het goed en efficiënt bedienen van de klanten. Wij zijn toegankelijk en stellen de klant centraal.

sales assist fotoSales Assist
Onze B2B telemarketing levert u afspraken bij bedrijven waar u graag mee aan tafel zit. U kunt ook op ons rekenen voor opvolging van de afspraak, diverse opleidingen en andere sales ondersteunende diensten. Uitgangspunt is dat wij een verlengstuk zijn van uw organisatie. Dus geen standaard product. Wel altijd maatwerk! Dit realiseren we door inventarisatie gesprek(ken) én ook tijdens de opdracht met u in gesprek te blijven. Wij werken meestal op no cure no pay basis. Op die manier is er voor u geen risico en betaalt u enkel voor resultaat.

 

GewoonRDZRecht door Zee
Of je nu een starter bent of een doorgewinterde ondernemer, alles valt of staat met de uitstraling van je bedrijf, de indruk die je maakt. Daar vorm je zelf een belangrijk onderdeel van, maar ook je visitekaartje, flyer, website, autobelettering, gevelbord, bedrijfspresentatie etc. Recht door Zee is de ideale partner voor zowel de vormgeving als de uitvoering van al die bedrijfsuitingen. Profiteer van onze ervaring, onze creativiteit én onze aantrekkelijke starterstarieven!

 

pietersmediaPieters Media
is een tot en met Zeeuws bedrijf, maar met relaties in het hele land. Met deze sterke basis staat een jonge generatie bij Pieters, andere jonge ondernemers, graag van dienst met een breed scala aan communicatiediensten. Teksten schrijven voor je website, de webontwikkeling, logo-ontwerp, social media advisering, drukwerk en vooral strategisch meekijken waar jouw doelgroep en kansen liggen.

 

NHI Opleidingen
biedNHI opleidingent u een zeer compleet aanbod aan opleidingen en korte cursussen. Of u nu kiest voor een klassikale studie of een opleiding op maat, NHI levert professionele kansen om uw carrière de juiste boost te geven.

Als u kiest voor een opleiding van NHI heeft u de zekerheid van kwaliteit. Docenten met een ruime praktijkervaring, moderne faciliteiten en grote flexibiliteit maken dat de opleidingen van NHI al jaren hoog staan aangeschreven bij het bedrijfsleven in Zeeland. NHI: een goede investering in uw toekomst.

 

NPL AdviesNPL Advies
U heeft een briljant idee of een mooi product dat u graag in de markt wilt gaan zetten. Een onderneming starten is allereerst een geweldig mooie motivatie, maar het gaat vaak niet zonder de nodige uitdagingen. Wellicht moet u naar een bank of een investeerder. Hoe stelt u uw ondernemersplan op en hoe ziet de financiële paragraaf eruit? U maakt maar één keer een eerste indruk! Wat verwacht de belastingdienst van u en hoe voorkomt u dat u uw belasting niet kunt betalen? Laat u als starter goed begeleiden, dat betaalt zich in de nabije toekomst terug!

 

Arca Retail Vastgoed Adviseurs
ARCA_LOGO_nieuw in epsWij zijn gespecialiseerd in het vastgoed van winkelpanden en koopt, verkoopt, huurt of verhuurt winkelpanden in opdracht van eigenaren, lokale ondernemers, regionale winkelbedrijven, beleggers en (inter-)nationale winkelketens. Daarnaast adviseren wij winkelketens in de wijze van expansie van de winkelformule in de Benelux. Vanuit ons kantoor gelegen in de grensplaats Koewacht (Zeeuws Vlaanderen) matchen wij de vraag en aanbodzijde van de winkelvastgoedmarkt in Nederland, België en Luxemburg. Met onze ruime kennis en ervaring en het uitgebreide netwerk kunnen wij u op een professionele wijze van dienst zijn, dus denkt u na om een winkel te beginnen of wilt u een winkel starten en bent u op zoek naar een geschikte winkelpand, kom dan even langs bij onze stand.

SmartBrandbeveiliging-Logo JPEG

 

Smart brandbeveiliging

Smart brandbeveiliging houdt zich bezig met brandbeveiliging op alle mogelijke vlakken.
Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar alles op het gebied van brandveiligheid, alles wordt voor u geregeld.

U kunt bij ons terecht voor het jaarlijks keuren, leveren en onderhouden van:

Brandblussers & Brandslanghaspels
EHBO/BHV middelen
Noodverlichting
Ontruimingsplattegronden
Beheer en onderhoud aan uw brandmeldcentrale
Overig advies
Opleiding en trainingen o.a. BHV

Nadat wij bij u geweest zijn, komt u in een bestand te staan zodat wij elk jaar automatisch in dezelfde maand weer langs komen wel zo gemakkelijk.

Wij hopen u graag als klant te ontmoeten.

 

Anneke Veronica PhotographyLogo AV
Een professionele profielfoto voor social media die bij u past en laat zien wie u als ondernemer bent is erg belangrijk. Zie het als een onderdeel van uw huisstijl, uw online visitekaartje. Heeft u nog geen zakelijke profielfoto of bent u toe aan een nieuwe? Laat dan tijdens de startersdag een profielfoto maken door Anneke Veronica Photography en denk vooraf goed na over wat u wil uitstralen! Daarnaast denkt Anneke Veronica Photography graag met u mee over hoe sprekende foto’s het verhaal van uw bedrijf het beste in beeld kunnen brengen. www.annekeveronica.com

 

Zeeland BusinesDrukwerks Startersnetwerk
Zeeland Business organiseert een aantal keer per jaar netwerkbijeenkomsten voor starters en pre-starters. Tijdens deze avonden werken wij je bouwen aan je persoonlijke netwerk. Daarnaast houden we inspirerende kennissessies die je gelijk toe kunt passen in de praktijk. Op de startersdag zullen wij staan met een stand met aanvullende informatie over het startersnetwerk. Alvast meer informatie? Bekijk het hier: www.zeelandbusiness.nl/startersnetwerk

 

Informatie kennissessies
Seminars/workshop/presentaties

Ronde 1
Veerman Lukaart – 
Kies je voor de startende of de rijdende trein?

De wens om voor jezelf te beginnen is er al maar heb je er al eens aan gedacht om een bestaand bedrijf over te nemen in plaats van te starten vanaf nul? Waarom? Er is een grotere kans op succes. Je weet immers direct of het bedrijf bestaansrecht heeft en welke resultaten de onderneming al heeft behaald. Je koopt bij een overname dus een compleet bedrijf, met alle bijbehorende lusten en lasten. Tonny Veerman vertelt meer over een bedrijfsovername en de voor- en nadelen.

Belastingdienst – DBA &VARlogo-belastingdienst
Per 1 mei 2016 gaat de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) in. Dan kunt u als zzp’er of freelancer geen VAR meer aanvragen. Hiervoor in de plaats komt een systeem met modelovereenkomsten. Deze  moeten ervoor zorgen dat het financiële risico eerlijker verdeeld wordt als er toch sprake is van een verkapt dienstverband. Nu ligt het risico bij de zzp’er, maar straks wordt ook de opdrachtgever aansprakelijk en is het een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Dit vereist aan beide kanten helderheid en structuur. Maar is dit allemaal wel zo simpel en wat komt er nog meer bij kijken? Laat u bijpraten over deze nieuwe wetgeving zodat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet.

 

Jan Hart zwart witJan Hart (BBIE) – Jouw merk is goud waard
Welke voordelen brengt een merkregistratie jou als ondernemer? Welke merken kun je wel registreren en welke merken niet? En waar kun je nakijken of jouw merk al bestaat?

Het is belangrijk om het antwoord te weten op deze vragen want als ondernemer investeer je veel tijd en energie in (de start van) je bedrijf. Je bouwt een goede naam op, jouw merk! Deze verdient bescherming tegen misbruik. Je wilt immers niet dat een andere ondernemer zomaar jouw goede naam kan gebruiken.

Jan Hart, voorlichter bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) zal tijdens deze workshop de antwoorden geven op deze vragen. Maar hij geeft je ook inzicht in de relatie tussen handelsnaam, domeinnaam en merk en een aantal tips voor je merk

 

Marjon

MN2B – Communicatie & Verkoop training en coaching
Marjon de Wilde, eigenaar van MN2B en al 8 jaar professioneel trainer/ coach. Het helpen van ondernemers om te groeien is geboren uit de passie voor ondernemen. Hoe krijg je meer klanten en hoe kun je bestaande klanten aan je bedrijf binden en je eigen onderneming laten groeien.
Tijdens de workshop van 30 minuten daag ik de de deelnemers uit om de skills van het “Behoefte creëeren bij de klant” te laten zien.  Je krijgt wat handvatten om dit in je eigen onderneming toe te passen.


Martin_Lammerteyn_Bedrijfsmentor_V0 2Bedrijfsmentor Martin Lammerteyn – Toolkit met hulpmiddelen om te groeien
Ben je grenzeloos ambitieus? De beste manier om te groeien, ook in België!
Als ondernemer ben je op de hoogte van wat zich afspeelt op jouw markt. Je benut elke kans die zich voordoet en gaat na of dit binnen je strategie past. Het zijn je sterktes die je inzet om ‘goed zaken’ te doen. Je wilt vooruit, je wilt groeien. Maar hoe? En waar?  Reikt je ambitie tot over de grenzen? Welke kansen liggen er voor het grijpen in België? Klopt de stelling ‘ongekend is onbemind?’ Waar zijn er mogelijkheden en welke zijn de beperkingen? Heb je nood aan een werkbare structuur om je wensen waar te maken? Mis je informatie en kennis om door te groeien? Durf je buiten je comfortzone denken en handelen?

In deze sessie bezorgt Martin Lammerteyn, bedrijfsmentor, je een volledig arsenaal aan hulpmiddelen om te groeien, ook in België.
Zowel de starter als het groei-bedrijf leren welke factoren een rol spelen om je doelstellingen te realiseren. Een no-nonsens aanpak, met direct bruikbare informatie, zorgt er voor dat je direct aan de slag kunt. De investering van deze sessie heb je zo, dubbel en dik terug verdiend. Een praktische en toepasbare beleving. De ervaring waard! Als bedrijfsmentor begeleid ik u bij het realiseren van uw commerciële strategie.
Ik ben uw commercieel klankbord die de koers mee uitstippelt en stuurt waar nodig. Mijn bijdrage is het effectief plannen en efficiënt uitvoeren van uw commerciële-verkoop tactiek. Dit leidt tot betere en optimale verkoopresultaten van uw commercieel concept.

Ronde 2
_MG_2017Inspirator Ismael Oudeman – positief ondernemerschap en denken in kansen
geeft inspirerende en motiverende kennissessies die op basis van zijn aanstekelijke enthousiasme ondernemers meeneemt in de wereld van positief ondernemerschap en het denken in kansen en mogelijkheden. Een sessie met Ismael geeft aan wat de impact is van enthousiasme, veranderen in denkwijze en je te richten op het “opstaan” binnen het vallen en opstaan in iedere bedrijfsvoering. De tips die Ismael meegeeft kunnen gelijk in de praktijk worden toegepast.

 

Axent Notarissen – ondernemersvormen en -risico’s
Een bedrijf beginneaxent notarissenn, kan op veel manieren. Fulltime, parttime, met of zonder personeel, alleen of samen, als eenmanszaak of als bv. Niet alleen een goed bedrijfsplan en winstprognoses zijn belangrijk. Ook hoe je begint en in welke vorm, maakt deel uit van een goede voorbereiding. Axent Notarissen kan je onder meer helpen kiezen met de vorm van je nieuwe bedrijf.
Ondernemingsvorm
De vorm van je onderneming hangt af van wat voor onderneming je begint. Bij sommige ondernemingen passen meerdere vormen. De keuze voor de vorm van de onderneming heeft niet alleen gevolgen voor bijvoorbeeld de ondernemersrisico’s die je privé loopt (en ook je partner) maar ook voor de fiscale behandeling van je onderneming. Zeker als je nog geen ondernemingservaring hebt of je bent ervaren maar begint een heel ander soort onderneming, is het belangrijk je te laten adviseren over de keuze die je voor de vorm van je onderneming kunt maken. Als je kiest voor een officiële wettelijke vorm, dan spreken we over ‘rechtsvorm’ van een onderneming. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een bv (een besloten vennootschap). Een eenmanszaak is een ‘vorm’ van een onderneming die niet als zodanig in de wet is geregeld.

Partner beschermen tegen ondernemersrisico’s
Ben je getrouwd of woon je samen? Het is goed bij ons te informeren hoe je je partner kunt beschermen tegen de risico’s die je als ondernemer loopt. Het lijkt heel vroeg, maar er kunnen onverwachte zaken gebeuren: wie moet het bedrijf overnemen als je zelf je bedrijf niet meer kunt uitoefenen (bijvoorbeeld door ziekte of overlijden). Wij kunnen de mogelijkheden voor de verschillende onverwachte situaties met je doornemen en je adviseren.Tijdens het seminar brengen notarissen van Axent Notarissen al deze zaken aan de orde.

 

ABAB Accountants – Frank de ReuFrankDeReu-400 – Financiering van je eigen bedrijf
Er zijn verschillende manieren waarop startende bedrijven gefinancierd kunnen worden. Uiteraard kijken we in onze presentatie naar traditionele financieringsvormen, maar ook minder alledaagse mogelijkheden zullen besproken worden. Denk aan factoring, leasing maar bijvoorbeeld ook aan crowdfunding. We behandelen tips in verband met zekerheden en we kijken ook naar zekerheden in relatie tot de financiering.

Een goed voorstel valt of staat met een goed plan. Daarom zullen we ook stilstaan bij de inhoud van het plan én bij de ondernemer achter het plan. Kortom, u gaat gegarandeerd wijzer weg dan u kwam.

 

Rabobank – Pimp je ondernemersplan!
Wil jij voor jezelf gaan beginnen? Dan telt een goede voorbereiding doorgaans voor twee.
Een van de zaken waar je mee start is het schrijven van een ondernemingsplan. Hierin maak je jouw plannen concreet en breng je kansen en eventuele obstakels in kaart.
Rabobank helpt jou tijdens een interactieve bijeenkomst om een 10 te krijgen!

 

 

 

patrick heebingSales Assist – Patrick Heebing – Hoe stel je jouw bedrijf voor aan anderen?
Weet jouw klant waarvoor hij bij jou moet zijn? Een sterke korte introductie van je bedrijf(pitch) helpt hierbij. Je kan een pitch gebruiken bij netwerken, koude acquisitie maar ook als herkenbaar onderdeel van je bedrijfsplan. Vanuit eigen ervaring in koude acquisitie geeft Patrick Heebing tips voor jouw eigen succesvolle pitch.

Hiervoor gaan we:
– Vanuit klantperspectief naar verkoop kijken.
– Bespreken wat het belang is van een de volgorde in je verhaal.
– Handvaten doornemen voor telefonische koude acquisitie.
– Kijken naar de invloed van je prijs.

 


Ondersteunende organisaties Startersdag


Logo De Twaalfde ManDe Twaalfde Man Marketing en Communicatie – Marc Volleman
De Twaalfde Man Marketing en Communicatie ondersteunt bij het realiseren van ondernemersdoelen. Ze zorgen voor de vertaalslag van positionering en merk naar concrete uitvoering van uw communicatie. Ze helpen u om de lijnen uit te zetten. En geven de perfecte voorzet. Zodat u kunt scoren. Eenvoudig en doeltreffend!

 

 

Aanmelden

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *