ZB studio

Zeeland Business beschikt over een complete multimediastudio met professionele apparatuur voor diverse soorten doeleinden en is gesitueerd nabij de Poel in Goes. De studio is voorzien van alle audiovisuele faciliteiten om jouw livestream, webinar, workshop, video of podcast op te nemen of te streamen. De studio is aan te passen naar de wensen van de opdrachtgever. Zo is het mogelijk om een talkshowsetting of presentatiesetting te creëren of deze om te bouwen tot podcaststudio. Zeeland Business kan hierbij de complete techniek verzorgen, maar ook de volledige eventproductie.  Graag maken wij, belang naar jouw wensen, een offerte op maat. Mail ons jouw aanvraag via info@zeelandbusiness.nl

Mogelijkheden studiohuur:

Livestream setup

Denk hierbij aan talkshows en speciale decor setups

Webinarstudio

Denk hierbij aan presentatie settings van 1 tot 4 statafels

Hybride event
Onze studio is geschikt voor een klein hybride event, met maximaal 25 live bezoekers. Stream jouw event en nodig jouw klant of leads uit om ook live aanwezig te zijn. Aan jouw bezoekers de keuze in welke vorm zij het evenement willen volgen.

Videovergadering

Wil jij impact maken op jouw klant of lead, organiseer dan jouw videomeeting in onze studio of moderne vergaderruimte met groot scherm.

Podcasts
Het beluisteren van een podcast is afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Uit cijfers blijkt dat inmiddels de helft van alle Nederlanders weleens een podcast heeft beluisterd. En dat percentage zal komende jaren alleen maar verder stijgen.