Zeeland Attracties: Feesten en vergaderen in het pretpark

De welbekende Zeeuwse attracties Mini Mundi, Het Arsenaal, Speelcircus Bambini en De Voetbal Experience vallen allemaal onder de vlag van Zeeland Attracties (ZA). Ze zijn leuk om met het gezin te bezoeken op een vrije dag, maar wist u dat deze locaties ook heel geschikt zijn voor een bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst?

Morien Janse, marketing- en communicatiemedewerker bij Zeeland Attracties, merkt dat er nog heel wat mensen niet op de hoogte zijn van de uitgebreide mogelijkheden die ZA haar zakelijke klanten te bieden heeft. “ZA beschikt over de locaties bij uitstek om het nuttige met het aangename te combineren. Vergaderen, presenteren of een receptie geven kunt u bij ons in een inspirerende omgeving doen. Maar de locaties lenen zich ook heel goed voor borrels en bedrijfsfeesten.”

De Voetbal Experience beschikt over verschillende ruimtes, zodat er bijvoorbeeld in de ene ruimte een buffet geserveerd kan worden, terwijl er in de andere ruimte een dj staat te draaien. Ook is er een bioscoopzaal waar u bijvoorbeeld een bedrijfsfilm kunt presenteren. Janse probeert altijd zo goed mogelijk met de klant mee te denken. “Wij kunnen alles uit handen nemen en een heel programma in elkaar draaien, maar wil men zelf dingen regelen zoals een band of een workshop, dan mag dat natuurlijk ook.”

Vaak wordt een vergadering of presentatie gecombineerd met een bezoek aan de attractie of met een activiteit als teambuilding. Te denken aan Glowgolf of het Klimavontuur die naast de Voetbal Experience te vinden zijn. Er is zelfs een eigen veld om een balletje op te trappen. “Ondanks dat voetbal vooral bij mannen in trek is, is deze locatie ook leuk voor vrouwen,” verzekert Janse. “Er is een ladieslounge, waar we onder andere uitleg geven over buitenspel, bezoekers kunnen zelf wedstrijdcommentaar inspreken en we hebben tijdelijke expo’s die voor iedereen bijzonder zijn om te zien. Met het EK van dit jaar bieden we een speciaal EK arrangement aan. Dat kan bestaan uit het bekijken van de wedstrijden met een hapje en een drankje in combinatie met een bezoek aan de Experience.”

In Mini Mundi worden veel Sinterklaasfeesten georganiseerd. Sinterklaas en zijn Pieten zijn van de partij, de kinderen kunnen een speurtocht doen en erna nog lekker spelen in het park. De ruimte van Mini Mundi kan helemaal leeggemaakt worden, wat handig is bij een groot gezelschap. Deze locatie is daarom heel geschikt voor het organiseren van themafeesten. Van tropical party tot Ik hou van Hollandquiz. Of u nu met 10 of met 1000 mensen wilt komen, ZA biedt altijd een passende locatie. Neem contact op en uw activiteit wordt op maat besproken, zodat ook uw feest of zakelijke activiteit slaagt bij ZA.

Zeeland Attracties
Middelburg
T. 0118-415400
I. www.voetbalexperience.nl/zakelijk
I. www.minimundi.nl/zakelijk

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *