Zeeland Bunkering

dekker 2Oliehandel Dekker gaat het water op

Met de overname van Bondewel Oliën en Gassen BV uit Terneuzen is Oliehandel Dekker BV uit Grijpskerke niet langer alleen op het land actief, maar ook op het water. De nieuwe naam voor deze bestaande activiteiten is: Zeeland Bunkering.

Zeeland Bunkering levert brandstoffen, smeermiddelen, gassen en water aan zowel de binnenvaart als de zeevaart. Het bedrijf is strategisch gesitueerd aan de Beneluxweg, pal aan het kanaal van Gent naar Terneuzen. Hier liggen ook de 3 bunkerboten. Ook Bondewel IST is hier gevestigd. Dit bedrijf richt zich, sinds de overname van de olie- en gaspoot, hoofdzakelijk op scheepsartikelen, industriële producten en touw. “Vanzelfsprekend werken we waar mogelijk samen”, aldus de directeuren Robert Dekker en Huib Bimmel.

Kwaliteitsproducten
Oliehandel Dekker en Zeeland Bunkering kiezen in hun dienstverlening voor drie belangrijke pijlers: betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Bedrijfsleider Arjan van Garderen: “We werken altijd met de kwaliteitsproducten van Total, zowel op het land als op het water. We halen een deel van de gasolie met eigen vrachtwagens, direct bij Zeeland Refinery in Vlissingen, sommige schepen bunkeren aan onze eigen steiger. Andere boten bevoorraden we vanaf onze eigen bunkerschepen. Daarbij zijn we heel flexibel; we passen ons eenvoudig aan het vaarschema aan.”

Dezelfde service
Hoewel inmiddels een nieuwe naam op de boten prijkt, is in het bedrijf zelf vrijwel niets veranderd. “Voor onze bestaande klanten betekent dat: dezelfde gezichten, dezelfde dienstverlening en dezelfde service.”

Zeeland Bunkering
Beneluxweg 4c
4538 AL  Terneuzen
telefoon: 0115 – 745060
info@zeelandbunkering.nl
www.zeelandbunkering.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.