Zeeland Business magazine nummer 3

Zeeland Business magazine nr. 3-2012 met thema ‘Transport, Logistiek en Vervoer’ is inmiddels alweer een week uit. In de coverstory geeft Autoservice Van Liere uitleg over de service die ze bieden aan particuliere en zakelijke klanten. En vanzelfsprekend besteden we aandacht aan de kickoff van Zeeland Business Netwerk van 7 mei. Maandag starten we om 18:00 uur  in ‘Voetbal Experience’ Middelburg.

Overige redactionele items met betrekking tot het thema ‘Transport, Logistiek en Vervoer’ zijn onder andere: ‘Schadeherstel vereist steeds meer kennis’; ‘Onzekere toekomst voor schone trucks’ ; “Huwelijkse voorwaarden en erfbelasting” (Samenhang tussen testament en huwelijkse voorwaarden) en ‘Trends en gadgets’.

Wilt u Zeeland Business magazine 3-2012 ook ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: nu@zeelandbusiness.nl. U krijgt dan gratis een exemplaar opgestuurd. Meer informatie over publiciteit voeren via Zeeland Business Media ontvangt u van Tim van den Berg: tim@zeelandbusiness.nl.

Ook losse items uit het magazine zijn op deze website terug te vinden. Redactionele artikelen zijn te bekijken onder de kolom ‘ZB magazine’ en enkele advertorials onder ‘Bedrijfsprofiel’. Eerder verschenen edities kunnen ook in zijn geheel digitaal worden bekeken onder de rubriek ZB magazine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"3547","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */