Zeeland Business Magazine nummer 5

Zeeland Business magazine nr. 5-2012 is uit. De thema’s van deze editie zijn ‘ICT & Digitale Dienstverlening’ en ‘Wet & Regelgeving’. Paree BV Electro-Telecom uit ‘s-Heerenhoek staat met haar ‘One Stop Shopping’-concept centraal in de coverstory.

Verder zijn onder andere de volgende redactionele items in de nieuwe uitgave te lezen: ‘De strijd tegen de nepfactuur’; ‘Disaster Recovery Plan’; ‘Bellen zonder zorgen’ en ‘De werkplek overal toegankelijk’. Tenslotte besteden we ook aandacht aan de ‘Zeeland Business Relatiemiddag’ en doen we vanzelfsprekend verslag van de laatste bijeenkomst van Zeeland Business Netwerk bij Boerderij ‘Land- & Zeezicht’ in Kamperland.

Wilt u Zeeland Business magazine 5-2012 ook ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: nu@zeelandbusiness.nl. U krijgt dan gratis een exemplaar opgestuurd. Meer informatie over publiciteit voeren via Zeeland Business Media ontvangt u van Tim van den Berg: tim@zeelandbusiness.nl.

Ook losse items uit het magazine zijn op deze website terug te vinden. Redactionele artikelen zijn te bekijken op de homepage onder de kolom ‘ZB magazine’ en enkele advertorials onder ‘Bedrijfsprofiel’. Eerder verschenen edities kunnen ook in zijn geheel digitaal worden bekeken onder de rubriek ZB magazine.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.