Katseveer kookt gewoon door

Op 4 april werd de gedeeltelijke sloop gestart van restaurant Katseveer op de markante dijklocatie aan de Zandkreekdam. Het met een Michelin-ster gelauwerde restaurant zit inmiddels middenin een ambitieuze verbouwing die nog zeker tot na de zomervakantie gaat duren.

“In meerdere opzichten ingrijpend”, karakteriseren Jessica en Rutger van der Weel het hele project. De eigenaren zien wekelijks de metamorfose van hun etablissement beetje bij beetje tot stand komen. En ondertussen zetten ze de bedrijfsvoering ‘gewoon’ op een andere locatie voort. “Je hebt de keuze om een half jaar toe te gaan kijken aan de Katseveerweg of je zoekt een manier om je gasten toch te kunnen blijven bedienen”, legt Jessica uit, “en zodoende zijn we hier aan de jachthaven in Wolphaartsdijk terecht gekomen”.

Restaurant Katseveer is gedurende de verbouwing namelijk geves tigd in voormalig sterrenrestaurant ’t Veerhuis, dat hemelsbreed nog geen vier kilometer verderop aan het Veerse Meer is gelegen. “Eigenlijk zagen we dit direct als een heel goed tijdelijk alternatief om ons restaurant uit te baten”, gaat Rutger verder, “dus bestaande en nieuwe klanten hoeven we zodoende tijdens de verbouwing niet teleur te stellen”.

https://www.katseveer.web-log.nl/

@Katseveer (Twitter)

T: 0113 581 326

E: info@katseveer.nl

I: https://www.katseveer.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *