Zeeland Business mediapartner van Challenger Zeeland

Het Internationale Tennistoernooi “Driekleur Challenger Zeeland” viert dit jaar alweer haar vijfjarige lustrum! Wederom zal de organisatie toptalenten aan het publiek presenteren; we noemen bijvoorbeeld Angelique van der Meet en Lesley Kerkhove. De Tour is een serie van professionele internationale tennistoernooien en heeft als doel om professionele tennisspelers en -speelsters genoeg punten te laten verdienen om op het hoogste wereldniveau te gaan acteren namelijk: de ATP en WTA World Tour.

Hoewel de sport natuurlijk de show steelt, heeft Challenger Zeeland zich ook bewezen als prominent sport & businessevenement. Met ruim 120 participerende bedrijven en 2500 verwachte zakelijke bezoekers, is de Challenger toonaangevend binnen het Zeeuwse zakenleven. Bedrijven kunnen partner te worden van dit evenement. Het exclusieve businessdorp met VIP-topdeck biedt meer dan voldoende gelegenheid om optimaal te kunnen netwerken.
Zeeland Business is dit jaar officieel mediapartner van de Challenger 2014! Bladmanager Tim van den Berg: “We verbinden ons aan dit prachtige toernooi omdat het een Zeeuws topsport evenement is dat voor de zakelijke markt steeds aantrekkelijker en grootschaliger wordt. Veel aansprekende bedrijven hebben zich al verbonden. Bovendien past de professionele uitstraling van het toernooi bij de doelstelling die Zeeland Business nastreeft. Mede daarom brengen we in mei de Challenger Special Editie uit!”.

Challenger Zeeland 2014 vindt plaats op het tennispark De Veste in Middelburg , vanaf 28 juni tot 6 juli. Het gehele toernooi is gratis te bezoeken.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.