Zeeland Business organiseert eerste hybride zakelijke event van Zeeland

Zakelijke bijeenkomst welke live en online simultaan te volgen is

Goes – Op 2 juli organiseert Zeeland Business het eerste hybride zakelijke event van Zeeland bij het Omnium in Goes. Een hybride event is een combinatie van een fysiek event en een online evenement. Bij een hybride event wordt het live gedeelte van het evenement ook aangeboden via een livestream. Het live gedeelte met bezoekers wordt aangeboden met inachtneming van alle RIVM richtlijnen.

Zeeland Business heeft de primeur voor een zakelijk hybride evenement in Zeeland. Op donderdagavond 2 juli vindt bij het Omnium in Goes een zakelijk netwerkevent plaats, welke zowel online als live bij te wonen is. Het live event wordt aangeboden via de 1,5 meter richtlijnen van het RIVM.

De afgelopen maanden is de opzet van evenementen drastisch verandert. Vanwege het coronavirus mochten er tot mei geen live bijeenkomsten meer worden georganiseerd, en per mei in kleine settings. Veel ondernemers in de evenementenbranche zijn op innovatieve wijze actief gebleven en is de acceptatie van de manier hoe informatie online wordt gedeeld via streaming enorm gegroeid. Nederland is in een digitale revolutie 10 jaar vooruit geschoten. De vraag naar online events is inmiddels vertienvoudigd (Bron: Eventbrite, april 2020) en het aanbod online evenementen is daarom de laatste maanden explosief gegroeid.

Dankzij nieuwe regelgeving zijn kleine bijeenkomsten tot 100 man per juli weer toegestaan. Daarnaast blijft er ook behoefte om het aanbod online aan te bieden voor personen die niet live een evenementen kunnen of willen bijwonen. Om deze redenen zijn de hybride evenementen in opkomst.

Lees hier meer over het programma en de aanmeldmogelijkheden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *