Zeeland Business Plaza groter dan voorheen

Voor de tweede keer staat Zeeland Business B.V. met een eigen ‘plaza’ op de Contacta. “Een ondernemer kan bij ons een individuele stand huren en maakt daarmee toch deel uit van een groter geheel.”

De opzet van de Zeeland Business Plaza is dit jaar vergelijkbaar met vorig jaar, zegt Tim van den Berg van Zeeland Business Media. “We hebben dit jaar 100 m2, die we onderverdelen in individuele stands. Ten opzichte van vorig jaar zijn we iets opgeschoven richting de tweede ingang. We staan nog steeds op een goede zichtlocatie in een looproute.”

De ruimte op de plaza is onderverdeeld in acht verschillende stands, die door diverse ondernemers worden ingevuld. “Vorig jaar hadden we plek voor zes stands, maar nu zitten we wat ruimer in ons jasje. We zijn begonnen met het benaderen van ondernemers uit ons eigen Zeeland Business Netwerk, maar ook andere ondernemers zijn welkom om bij ons aan te sluiten. Ondernemers met wat minder budget bieden wij de kans om één beursdag bij ons te staan, maar wie wil kan ook de volle drie dagen benutten.”

Een stand op de Zeeland Business Plaza biedt ondernemers een aantal extra voordelen, vertelt Van den Berg. “Allereerst profiteer je van de uniforme uitstraling van ons plein. Daarnaast hebben we een gezamenlijke ruimte, waar standhouders en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. Daar hopen we echt een marktgevoel te creëren. Als standhouder op ons plein ben je onderdeel van een geheel. We hopen op synergie, standhouders die bezoekers aan elkaar voorstellen en naar elkaar doorverwijzen: een gevoel van saamhorigheid.”

Vorig jaar had Zeeland Business Media voor het eerst een eigen plein. “We hebben toen een ontzettend goede beurs gedraaid. Iedereen was steeds druk in gesprek en ik zag het effect van ons netwerk: er ontstond verbinding tussen de deelnemers.” Zo’n eerste keer levert altijd gezichtspunten op voor de volgende. “Vorig jaar hadden we een redelijk open indeling, maar we merkten dat standhouders behoefte hadden om iets meer van de eigen identiteit te laten zien. Daarom werken we dit jaar met tussenschotten. Zo heeft iedere ondernemer zijn eigen stand, met een open zicht naar het binnenplein.”

Een aantal ondernemers die vorig jaar een plek hadden op de Zeeland Business Plaza is ook dit jaar weer van de partij. “Dat is natuurlijk heel fijn en onderstreept ons idee dat je met zo’n plein meer opvalt dan in een klein standje in je eentje. Voor ons als Zeeland Business is het plein een manier om onszelf te presenteren als kennisplatform en als verbindende en ondersteunende partner voor ondernemers in Zeeland en daarbuiten.”

Borrel ZB Plaza
Graag nodigen wij u uit om tijdens de openingsavond van de Contacta een borrel te komen doen bij ZB Plaza. Deze vindt plaats op “Contacta dinsdag” van 20.30 tot 22.00 op onze stand (903).
U bent van harte uitgenodigd!

Partners ZB Plaza: 

Eures
Zet zich in voor het bevorderen van de arbeidsmobiliteit in de grensstreek Vlaanderen-Nederland door de organisatie van gerichte activiteiten gefocust op werkzoekenden en werkgevers. In het partnerschap werken UWV Werkbedrijf & VDAB, vakbonden, werkgeversorganisaties en lokale overheden samen om de arbeidsmobiliteit in de grensregio te bevorderen.
Stand ZB Plaza op dinsdag, woensdag en donderdag

Het Ondernemersklankbord
Biedt persoonlijke begeleiding bij het ondernemen en geeft onpartijdig advies. Onze adviseurs zijn oud-ondernemers met veel kennis en jarenlange ervaring die u vrijwillig bijstaan in een klankbordtraject.
Stand ZB Plaza op dinsdag, woensdag en donderdag

Fit20
Fit worden in 20 minuten per week? Bij Fit20 in Goes kan het!
Stand ZB Plaza op dinsdag, woensdag en donderdag

De Zeeuwse Zaken
U heeft een kapitaalinjectie nodig, bent op zoek naar kansrijke investeringsprojecten, of u heeft behoefte om uw financiële toekomst te borgen? De Zeeuwse Zaken is dé ontmoetingsplaats voor vraag en aanbod van bedrijfskapitaal.
Stand ZB Plaza op dinsdag, woensdag en donderdag

Herbalife
Voeding voor topatleten. Herbalife voeding voedt kampioenen over de hele wereld en biedt de beste tips over goede voeding en beweging
Stand ZB Plaza op dinsdag, woensdag en donderdag

Salaris Results 
SalarisResults onderscheidt zich door het resultaatgericht meedenken voor de klanten. Wij bieden oplossingen & ontzorgen de werkgever van de complete salarisadministratie en staan voor een snelle, adequate dienstverlening waarbij het persoonlijk contact centraal staat.
Salaris Results staat op ZB plaza op dinsdag 7 november

Breemhaar Tekst
Breemhaar Tekst verzorgt voor u de content voor uw website, de tekst voor uw jaarverslag, relatiemagazine of brochure. Wilt u advies over uw eigen tekst of weten hoe die het beste werkt? Ook dat kan.
Stand ZB Plaza op dinsdag 7 november

Sligro
Sligro is de horeca groothandel voor foodprofessionals. En biedt een groot assortiment food, non-food, vers en wijn met uitstekende service. Sligro verzorgt de borrel van dinsdagavond.
Verzorgen van de ZB Plaza Borrel op dinsdag van 20.30 tot 22.00

Veerman en Lukaart
Verzorgt tijdens de Contacta de seminar Bedrijfsoverdracht: “Every change is a start”. Een ondernemer heeft vaak jarenlang, veel tijd, geld en energie gestoken in het opbouwen van een goedlopende onderneming. Maar hij zal zich op een bepaald moment realiseren, dat er een dag komt waarop hij zijn “kindje” moet loslaten. Maar wanneer moet men gaan denken aan overdragen en hoe pak je dat aan? Tonny Veerman vertelt u tijdens de seminar over de uitdagingen die men tegenkomt tijdens een traject en geeft tips voor een soepele bedrijfsovername.
Seminar op woensdag tussen 16.30 en 17.30 uur

Asito
Bij Asito bent u aan het juiste adres als u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Zeeland. Wij zorgen ervoor dat wij uitblinken in ons vak. Daarom investeren we in eigen opleidingen, heldere communicatie en natuurlijk in de modernste technologie.
Stand ZB Plaza op woensdag 8 november

De Wilde Zeeuw
Hét communicatiebureau van Zeeland. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een sterke strategie en helder advies, maar ook voor de creatieve zichtbare uitvoering van uw communicatie met design, content strategie en animaties.
Stand ZB Plaza op woensdag 8 november

Lentewerk
Registerjobcoach en re-integratieadviseur met als werkomgeving provincie Zeeland en West-Brabant.
Stand ZB Plaza op donderdag 9 november

Grenskracht
Grenskracht is een onafhankelijk technisch consultancy bureau. Wij leveren technische expertise voor uiteenlopende projecten in de brede industriële wereld en kunnen u dus bijzonder goed voorzien in technische knowhow of diens projecten.
Stand ZB Plaza op donderdag 9 november

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *