Zeeland Business Plaza – Samen en toch je eigen identiteit

Voor de derde keer op rij organiseert Zeeland Business het ZB Contacta Plaza. En Zeeland Business zou Zeeland Business niet zijn als er niet weer iets vernieuwends wordt gepresenteerd.

“We werken dit jaar met een totaalconcept met turn-key stands”, legt directeur Tim van den Berg uit. “We hebben onze beursoppervlakte ruim anderhalf keer zo groot gemaakt om ruimte te creëren voor stands voor ondernemers. We bieden hen een volledig instapklare stand met onder meer gepersonaliseerde beurswanden en inrichting. De ondernemers hoeven alleen nog maar wat promotiemateriaal mee te nemen.”

Dat er vraag is naar een dergelijk totaalconcept werd al snel duidelijk. “Onze plaza is goed bezet. Veel ondernemers hebben het gigantisch druk en hebben weinig mogelijkheid en tijd om een eigen stand-concept op te zetten en in te richten. Onze oplossing is ideaal voor ze. Daarnaast merkten we dat er vaak behoefte is aan standruimte voor één dag. Ook dat bieden we. We hebben negen stands op het ZB Contacta Plaza, maar tientallen ondernemers die er gebruik van maken. Veel van deze ondernemers vinden het ook prettig om onderdeel van een gemeenschappelijk plein uit te maken. De samenwerking met anderen spreekt ze aan en ook de bar, die door ons verzorgd wordt, is een pré.”

ZB-borrel

Ga op Contacta overigens niet op zoek naar stand in ZB-kleuren, rood en zwart. Het wordt iets heel anders. “We hebben voor een uniek stand-concept met een bijzondere look & feel gekozen. Het gaat lekker opvallen en naar verwachting dus ook extra traffic opleveren”, blijft Tim ietwat mysterieus. Een tipje van de sluier? “Het geheel krijgt het thema Zeeland en wordt in een robuuste vintage beach-stijl uitgevoerd. Bij ons stand-concept werken we dit jaar bijvoorbeeld niet met truss-systemen, maar met steigerhout.” Dat moet u dus gewoon even komen zien. En als u langskomt, doe dat dan zeker op dinsdagavond om 20.30 uur, tijdens de gezellige ZB-borrel.

Tekst: Kim De Booij
Fotografie: Ruden Riemens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"24287","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */