Zeeland Business verbonden aan Contacta Award Jury

De jury voor de Contacta Awards is compleet. Ook Zeeland Business is dit jaar jurylid voor de Contacta Award!

ContactaDe bedrijven die deelnemen aan de Contacta Awards worden beoordeeld door een professionele jury. De jury bestaat uit personen uit het bedrijfsleven, allen kennispartner van Contacta.nl.

De beoordeling is objectief en de jury bestaat uit zes personen werkzaam in verschillende branches. Ivo van der Velde van Wegener, Marco Utermark van DRV Accountants & Adviseurs, Tim van de Berg van Zeeland Business, Ad de Korte van Rabobank Oosterschelde, Bart van de Heuvel van Omroep Zeeland en Saskia Hermans van LMG Exhibitions.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"9522","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */