Zeeuws bureau tweemaal in top 10

BOOMBOOM Communicatie scoort in de nationale onderzoeken van zowel het vakblad Fonk als het vakblad Management Team in de top tien. Daarmee is BOOM Communicatie uit Goes het enige communicatiebureau met een toppositie in beide klanttevredenheidsonderzoeken.

Het is voor het tweede opeenvolgende jaar dat BOOM Communicatie doordringt tot de top tien in de MT100 van Management Team; de jaarlijkse ranglijst van de beste adviesbureaus in Nederland. Door die notering staat BOOM Communicatie als Zeeuws bureau voor het tweede achtereenvolgende jaar tussen de grote (inter)nationale adviesbureaugroepen. Directeur Hans van den Boom verklaart het als volgt: “Grote opdrachtgevers kozen vroeger per definitie voor een grote, internationale bureaugroep. Nu concreet resultaat, service en inzet belangrijker zijn dan ooit, zie je dat deze opdrachtgevers meer en meer kiezen voor middelgrote, professionele bureaus met kortere lijnen, minder overhead en meer efficiency. Onze toppositie in beide ranglijsten zal onze aanpak en werkwijze overigens niet veranderen. Wij zijn een no-nonsense bureau dat altijd gaat voor het beste resultaat voor de klant. Nu het veel opdrachtgevers economisch nog steeds niet voor de wind gaat, draait het om inhoud hebben, resultaat leveren en er zijn voor je klanten”.

Winnaar Europese aanbesteding
BOOM Communicatie past de JEI-aanpak dus toe voor haar regionale klanten én voor het groeiend aantal (inter)nationaal bekende opdrachtgevers. Klanten als de Raad voor de Kinderbescherming, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, Care Autoschade, Nationale Hypotheekgarantie, Lexus, Veolia, Kamer van Koophandel Nederland en BIC kloppen aan bij BOOM Communicatie voor ondersteuning, adviezen en campagnes. Vorige week werd bekend dat BOOM Communicatie twee Europese aanbesteding heeft gewonnen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer, waardoor het de komende jaren ‘prefered supplier’ is van de RDW voor het ontwikkelen van periodieken en het ontwikkelen van nieuwe communicatiemiddelen/  -campagnes.

Samenwerken
Klanttevredenheid staat centraal bij BOOM Communicatie en dat wordt door de positie in de MT100 onderschreven. Van den Boom: “De klant moet tevreden zijn; dat vinden wij het belangrijkste. En om dat te bereiken zal elk advies of elke campagne die we ontwikkelen effectief moeten zijn. En je moet natuurlijk altijd je afspraken nakomen. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Het komt er in de praktijk eigenlijk op neer dat we onze klanten belangrijker vinden dan onszelf. Dat zie je terug in onze flexibiliteit, het inlevingsvermogen en de zorg en aandacht die we aan elk project besteden; of het nu een grote of kleine opdracht is. Samenwerken met BOOM betekent dus: geen gedoe, leuk contact, een scherpe prijs en de zekerheid dat er binnen de afgesproken tijd een juiste oplossing wordt geboden”.

Vertrouwen
Van de ruim 30.000* bedrijven in de branche neemt BOOM Communicatie de achtste plaats in op de ranglijst van Fonk en de zevende in de MT100. Van den Boom: “Dat is natuurlijk een geweldige eer. Je staat toch op het erepodium van de nationale communicatiebranche. Er zijn tienduizenden bureaus in onze branche, dus als je doordringt tot de top is dat een enorme waardering én een bewijs voor de kwaliteit van de dienstverlening door onze medewerkers. Wij zijn er vooral blij mee omdat het onderzoeken zijn onder klanten. Dat zij ons zo hoog aanslaan, geeft een enorm gevoel van trots. Ik wil alle klanten die aan de onderzoeken hebben meegedaan dan ook ontzettend bedanken voor het vertrouwen dat ze hiermee in ons hebben uitgesproken!”.

Over BOOM Communicatie
BOOM Communicatie is een allround communicatiebureau dat 21 jaar geleden is opgericht in Goes. Vanuit het Zeeuwse heeft BOOM Communicatie enkele regionale kantoren in Zuid-Nederland opgezet. Door dit netwerk van kantoren is BOOM Communicatie in staat om zowel lokale klanten te bedienen, als opdrachtgevers met een (inter)nationale scope. Meer informatie: www.boomcommunicatie.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *