Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2017

Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2017

Wie gaat er in 2017 met deze mooie titel vandoor? Vorige jaar ging de Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award naar Omoda. Ook in 2017 gaan we in samenwerking met Baker Tilly Berk, de Rabobank en Adriaanse van der Weel advocaten weer op zoek naar inspirerende bedrijven die deze award verdienen. Kent u familiebedrijven die deze titel zeker verdienen? Nomineren kan nog tot eind augustus! 

Dit jaar wordt de Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award uitgereikt op maandag 2 oktober in de Mythe in Goes. Een bijzonder evenement waarbij Zeeuwse bedrijven in het zonnetje gezet worden. In 2014 is de traditie van de Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award ontstaan, omdat Zeeland Business het erg belangrijk vindt om de Zeeuwse ondernemers in het zonnetje te zetten. We gaan op zoek naar een echt familiebedrijf met innovatieve ideeën en een Zeeuws karakter. In Zeeland is 85% van alle ondernemingen een familiebedrijf. En daarom is deze Award in het leven geroepen!

Nomineren
Enthousiast geworden? Om kans te maken op de Award kunt u zichzelf nomineren of een bedrijf opgeven dat naar uw idee een kans maakt. Dat kan via dit formulier. Nomineren kan nog tot eind augustus. Het criterium van een ‘familiebedrijf’ is dat de onderneming minimaal één keer is overgegaan van vader/moeder op zoon/dochter. Ook moet het bedrijf in Zeeland gevestigd zijn.

IMG_4740[1]
Omoda winnaar Zeeuwse Familiebedrijf Award 2016

2 reacties

  1. Het Familie bedrijf voor 2017 is volgens mij Bouma-Potter te Poortvliet op het mooie eiland Tholen wat zich toelegt op Wonen en wel onder de naam Woonboulevard Poortvliet XXL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *