Zeeuws-Vlaams Paviljoen: Bourgondisch en ontspannen netwerken!

‘Van d’Ee tot Hontenisse, van Hulst tot aan Cadzand. Ja dat is ons eigen landje, maar een deel van Nederland.’ Iedere Zeeuws-Vlaming kent dit lied. Natuurlijk zijn we trotse Zeeuwen en echte Nederlanders, maar met de Westerschelde boven ons en België onder ons, hebben we toch ook een eigen landje. En dat eigen landje is ook op Contacta terug te vinden, op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen!

Bourgondisch en ontspannen netwerken
Bourgondisch als we zijn, is er op het Zeeuws-Vlaams paviljoen natuurlijk goed voor de inwendige mens gezorgd. Laten we daar dus eerst maar eens mee beginnen. Bij de verschillende foodstands en het jonge, maar al beroemde Bar Goed op het bruisende horecaplein, ontbreekt het u als bezoeker aan werkelijk niks. Van heerlijke quiches en panini’s tot Oosterse wokschotels en Zeeuwse lekkernijen. Aan alles is gedacht. Vorig jaar hing er een gezellige, informele sfeer in ons paviljoen. Ook dit jaar verwachten we niets minder dan dat. De hele Contacta lang! Netwerken wordt zo wel heel gemakkelijk en ontspannen!

Ondernemers Plaza
Dit jaar vindt u bij het Zeeuws Paviljoen naast het horecaplein ook het nieuwe Ondernemers Plaza. Eén ding kunnen we daar beloven: u gaat zich er niet vervelen. Kennissessies, presentaties, ‘bootcamp’ en nog veel meer worden u daar, bij stand nummer 635, gepresenteerd. Tenminste, als u er op tijd bij bent, want het aantal plaatsen is beperkt. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over crowdfunding, ludiek netwerken, bedrijfsoverdracht of de manier waarop u facebook effectief voor uw bedrijf in kunt zetten? Neem dan al eens een kijkje op www.zvlpaviljoen.nl en zie wanneer deze sessies plaatsvinden.

Ruim 40 bedrijven
Het Zeeuws-Vlaams Paviljoen is natuurlijk, en zeker niet in de laatste plaats, ook dé plek voor Zeeuws-Vlaamse bedrijven om zich aan u te presenteren. Ruim 40 bedrijven binden zich met veel enthousiasme aan Zeeuws-Vlaanderen. Bekende standhouders als de gemeenten, Sprangers, Even Kijken en Witte Boussen zijn weer vertegenwoordigd. Maar ook de Kerckhaert Hoefijzerfabriek, De Pooter Olie, Dielen Gerechtsdeurwaarder én nog veel meer Zeeuws-Vlaamse bedrijven stellen zich graag aan u voor. En kent u het Ondernemers Platform al? De drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten vertellen er dinsdag om 17.00 uur alles over.

Organisatie
Maar voordat het zover is, moeten we eerst ons ‘eigen landje’ aan ‘de overkant’ nog opbouwen. Dat doen we in samenwerking met Jouw Event Partners en hoofdorganisator LMG. Van vloer tot verlichting en van stands tot horecaplein. Zij zorgen er samen met ons voor dat iedereen zich straks welkom en thuis voelt in het Zeeuws-Vlaams Paviljoen. Dus, komt u naar Contacta? Kom dan ook langs op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen. Van harte welkom!

Meer informatie?

Neem contact op met de pleincoördinatoren.

Karin Boerman, Zeeuwse Evenementen, 06-23732494, www.zeeuwseevenementen.nl
Marscha de Booij, Arrangé | Organisatie & Communicatie, 06-15143409, www.mooioptijd.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.