Zeeuwse prijs tijdens ‘De Dag van de Architectuur 2014’

Architectuur Atelier Zeeland organiseert in samenwerking met de BNA ‘De Dag van de Architectuur 2014’. Om deze dag kracht bij te zetten wordt er dit jaar weer een verkiezing ‘Zeeuwse Architectuurprijs’ gehouden.

Aanmelden van projecten kan vanaf woensdag 15 januari aanstaande via de facebookpagina “DVDA Zeeland”. Officiële ingebruikstelling van de pagina zal samen met Omroep Zeeland geschieden om 10 uur.

Alle projecten van interieur, landschap en/of architectuur gerealiseerd in 2013 mogen worden ingeschreven. Eén projectfoto en omschrijving wordt in een Facebookalbum geplaatst, waar iedereen op kan stemmen. Eind april wordt er een schifting maakt in de projecten. Vijf projecten gaan dan alvast door naar de finale, daarna worden alle stemmen worden op 0 gezet en begint de stemming weer opnieuw tot zaterdag 21 juni – 12.00 uur.

Tijdens het event ‘De Dag van de architectuur 2014’ wordt de winnaar bekend gemaakt en zal de prijs worden uitgereikt. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van de verkiezing.

AAZ (Architectuur Atelier Zeeland)

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *