Zeeuwse Vacaturebank bestaat 2 jaar!

De vindbaarheid van Zeeuwse vacatures is afgelopen twee jaar sterk verbeterd

ZeeuwseVacaturebank.nl, de website met Zeeuwse vacatures, opdrachten en stageplaatsen van De Zeeuwse Connectie is jarig. De site is nu twee jaar actief met het beter vindbaar maken van de beschikbare banen in Zeeland. Vooral ook richting mensen buiten Zeeland, want daar is in onze provincie nog steeds veel behoefte aan, ook in de huidige corona-situatie. Met alleen de mensen die in Zeeland zelf beschikbaar zijn kunnen niet alle Zeeuwse vacatures ingevuld worden.

 

De vacaturebank is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in Zeeland én ver erbuiten. “We hadden van te voren nooit verwacht dat het zo snel zou gaan. Bijna 1.300 Zeeuwse werkgevers plaatsen hun vacatures en per dag bezoeken 800 a 1.600 werkzoekenden de site. Dat zijn natuurlijke bezoekers, dus nog zonder de mensen die de site dankzij betaalde campagnes weten te vinden! We slagen er echt in om mensen van buiten Zeeland te helpen bij het vinden van een baan in Zeeland, naast natuurlijk de werkzoekenden in Zeeland zelf. Ook de helpdesk-functie die we vervullen voor mensen van buiten Zeeland die vragen hebben over wonen en werken in Zeeland werkt goed.”

 

Men heeft afgelopen tijd niet stilgezeten; achter de schermen zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo kunnen werkzoekenden tegenwoordig nog sneller en makkelijker reageren, is de online vindbaarheid verder verbeterd en kan een kandidaat binnenkort ook zijn of haar CV toevoegen aan het eigen profiel.

 

Al die Zeeuwse vacatures en stages centraal en goed selecteerbaar verzamelen op één plek, dat is het doel. Daarom is plaatsen voor Zeeuwse werkgevers gratis. Er is geen winstoogmerk, maar om de kosten te kunnen dragen is men afhankelijk van Zeeuwse werkgevers die als Partner financiële ondersteuning bieden. Zij krijgen daar extra voordelen en diensten voor terug.

 

“Het is mooi om te zien hoeveel partijen enthousiast participeren en het initiatief actief ondersteunen als Partner. Dit toont hoe groot het draagvlak is en hoe het steeds beter lukt om Zeeuwse HR-betrokkenen te verbinden en nog meer te laten samenwerken.”

 

“Wie jarig is trakteert en ontvangt vaak cadeaus. Een mooi cadeau voor ons zou zijn wanneer Zeeuwse werkgevers die nog geen gebruik maken van ons platform dat nu wel gaan doen. Dan trakteren wij hen ook gelijk: mail na het plaatsen even naar contact@zeeuwsevacaturebank.nl en wij geven aan de eerste 50 reacties gratis extra opvallende Premium-plaatsingen cadeau. Alle Zeeuwse vacatures, opdrachten en stages op ZeeuwseVacaturebank.nl. Het is gratis en het werkt!”

Zeeuwse Vacaturebank
Abdij 6
4331 BK Middelburg

Bron: persbericht per mail
2 juni 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *