Zin in een feestje? JEP!

2020 werd een topjaar voor Jouw Event Partners! Naast allerlei feesten en complete bruiloften hadden ze fantastische evenementen als Graauwrock en Vestrock op de planning staan. Het mag duidelijk zijn, het loopt allemaal even wat anders. Op dergelijke evenementen moeten we nog een jaartje wachten. Maar nu er versoepelingen in de Corona-maatregelen zijn aangekondigd, staat JEP weer te popelen om thuis- en bedrijfsfeestjes te verzorgen.

“We zijn ooit begonnen en groot geworden met kleine feestjes bij mensen thuis en in horeca-locaties en dat doen we nu nog steeds”, begint mede-eigenaar Patrick Roelands. En oh, wat zijn we daaraan toe, feestjes! Weer lekker gezellig met elkaar samenzijn, al is het niet in grote groepen. Gewoon samen een biertje drinken. Samen meezingen op goede muziek. Weer die hand op je schouder en een box bij een goede grap.

Sociaal contact
Ticho Roelands, ook mede-eigenaar van JEP, weet er alles van. “Ik miste die contacten de afgelopen tijd enorm. Natuurlijk hadden we wel online contact, maar dat is verre van een vervanger voor live contact. De sfeer ontbreekt.” Ook mede-eigenaar Karin de Ruijter ervaart dit zo. “Ik miste het fysieke contact met mijn kinderen en de bezoekjes aan onze klanten. Ik ben echt blij dat we nu weer wat meer mogen.”

Laat de feestjes maar weer komen!
Ja, we mogen weer! Ook mede-eigenaar Kenneth van Iersel kan niet wachten om er weer op uit te trekken. “De laatste tijd hebben we veel achter ons bureau gezeten. Dingen voorbereiden en bedenken. Leuke dingen ook hoor, zoals het kletsvenster, waardoor mensen in instellingen en verzorgingstehuizen toch veilig bezoek kunnen ontvangen. Heel gaaf. En natuurlijk verzorgen we ook online vergaderingen en presentaties, maar ik mis de feestjes. Laat die nu maar weer komen!”

Geluidssetje, tapje
Feestjes, zegt Kenneth bewust, want grote feesten zijn nog even niet aan de orde. Maar JEP is er ook voor de kleinere tuin-, verjaardags- en personeelsfeestjes. “Die kunnen we eenvoudig opleuken met een geluidssetje en/of tapje”, legt Patrick uit. “Daarmee kun je jouw feestje net iets bijzonderder maken, zonder dat je meteen hoge kosten hebt. En heb je ook statafels, catering, aankleding of wat dan ook nodig? Wij hebben echt alles in huis. Je krijgt het in één keer geleverd en het wordt in één keer weer opgehaald.”

Geen gedoe, topfeestje!
Als organisator heb je dus, als je wilt, nergens omkijken naar. Geen gesleep met bakken bier, wijn en frisdrank uit de supermarkt. Geen gedoe met het samenstellen van een playlist en geen geronsel van tafels bij familie en vrienden. En heb je voor de zekerheid het liefst niemand in huis? Ook tenten en toiletten behoren tot de mogelijkheden. JEP regelt het voor je. “Van alleen een tapje voor de gezelligheid tot een compleet verzorgd feestje, je kunt ervoor bij ons terecht. We zorgen dat je topfeestje hebt!”, besluit Patrick.

Redacteur: Kim de Booij
Fotografie: Jan de Carpentier

25-6-2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.